ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

 

Το κορίτσι μεγάλωσε, αλλά μυαλό δεν έβαλε. Δεν είναι κι εύκολο. Από πιτσιρίκι, πολύ πιτσιρίκι στο κλαρί, συγκεκριμένα 11 χρονών πιάνει δουλειά στο Χόλυγουντ. Βρίσκει το δρόμο της στο τραγούδι, κάνει παγκόσμια επιτυχία, σταθερά υψηλά στις πωλήσεις. Μετά από τέτοιο σάλτο στη showbiz, πώς να ισιώσει το πράμα; Δεν γίνεται!

Όταν, μάλιστα, πρόκειται για κορίτσι ταλαντούχο μεν, με χαλασμένο υλικό στη φτιάξη της δε. Μιλάνε οι άγραφοι νόμοι της ζωής, εννοώ της ζούγκλας. Μόνο νορμάλ δεν είναι η καθημερινότητα μιας σταρ. Οι ρυθμοί και η πίεση είναι σε τέτοιο βαθμό τρέλας που είναι η έκπληξη της αιωνιότητας ο διάσημος και πρωτοσέλιδος να μην πέσει στα ναρκωτικά. Και από την άλλη, να αρχίσει να συμπεριφέρεται στην προσωπική του ζωή και πολύ εξαντρικ.

Destiny Hope Ray CyrusΑυτό είναι το όνομα της. To χαϊδευτικό της Miley, κι έγινε Miley Cyrus. ''Είμαι καθαρή εδώ και έξι μήνες''. Λόγια. Στην κορυφή της ποπ και πάει για ρεκόρ αποχής από τα ναρκωτικά; Καλό για το διαγωνισμό ανεκδότων που δεν φέρνουν γέλιο. Των κρυόπλαστων αστείων.

Η Μάιλυ Σάυρους γεννήθηκε το 1992, σα σήμερα 23 Νοεμβρίου, και στα 16 της το δεύτερο της άλμπουμ έγινε πλατινένιο. Είδε το όνομα της στο Βιβλίο Γκίνες για τα σκορ της στη μουσική βιομηχανία. Είναι τσογλάνι και αρέσει. Γκόμενα που γράφει τους πάντες στο σλιπάκι της, αν φοράει τέτοιο. Παντρεύτηκε τον παίδαρο ηθοποιό Λίαμ Χεμσγουώρθ και όσο ήταν φρεσκοπαντρεμένη κυκλοφορούσε δημόσια με λεσβία. ''Είμαι πανσέξουαλ'' εξήγησε. Μην την παρεξηγήσουν, δηλαδή.

Από μάνα και πατέρα ηθοποιό η Μάιλυ είναι αυτή που ήταν από τότε που βρέθηκε στα στούντιο. Και λέει κάτι κουφά και πολύ… ανθρώπινα, π.χ. ''Θέλω να νοιώσω ζεστά, να βρω φως και κατανόηση…''.Την ίδια στιγμή είναι ικανή να ξαφνιάσει το κορίτσι με το οποίο είναι καψουρεμένη. Να προσφέρει στον πρώην σύζυγο της Λίαμ Χεμσγουώρθ ένα γλυκό σε σχήμα πέους και να το γλύφει ενώ την γράφει η κάμερα.

 Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ