''ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ... '' ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

 

Παλιός παίκτης του Survivor δήλωσε ότι δουλεύει σε οικοδομή. Ποιο είναι το περίεργο; Επειδή είχε συμμετοχή σε reality και έγινε… διασημότητα τηλεοπτική για ένα φεγγάρι, δεν θα χρειαστεί να βγάλει λεφτά για να τη βγάλει; Και τι να κάνει ο λεβέντης, να περιμένει να γυρίσει δίσκο ή να τον φωνάξουν να κάνει εκπομπή.

Τα ΜΜΕ πουλάνε τρέλα και παρουσιάζουν εντελώς διαφορετική τη ζωή. Λες και δεν κυκλοφορούν στον κόσμο της πραγματικότητας. Αντιμετωπίζουν τον καθένα και την καθεμία που έχει ένα πέρασμα στα διάφορα Big Brother, αυτές και άλλες παρόμοιες αηδίες, σαν… προσωπικότητες του δημόσιου βίου. Σαν άτομα των οποίων η γνώμη και η καθημερινότητα τους αξίζει να προβληθεί, διότι είναι πια σταρ. Κι αν δεν είναι σήμερα o παίκτης, αξίζει να τον διαχειρίζονται σαν υποψήφιο celebrity,τουλάχιστον.

Αίσθηση, λοιπόν, έκανε ότι ο πρώην Survivor έγινε οικοδόμος, όπως ένας Αλβανός ή Πακιστανός οικονομικός μετανάστης. Καμιά έκπληξη αν κατάφερνε να πάει στο Χόλυγουντ να γυρίζει ταινίες με την Αντζελίνα Ζολί και τον Τζωρτζ Κλούνυ. Κι αυτό γιατί ήταν αστέρας σε reality ντόπιου καναλιού.

Το ευχάριστο είναι ότι ο νέος με τα λόγια του έδειξε προσγειωμένος. Τα μυαλά του δεν πήραν αέρα, από τη δημοσιότητα που είχαν χαρίσει κάποια μήντια της συμφοράς. Το θεωρεί κανονικό να δουλεύει σε οικοδομή και όπως είπε τον κάνει περήφανο.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, JEFF BEZOS ΣΤΙΣ ΗΠΑ