ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΚΤΩ ΓΑΜΟΥΣ Ο LARRY KING

 

Το περασμένο Σάββατο πέθανε ο πιο πετυχημένος παρουσιαστής της αμερικάνικης τηλεόρασης. Ένα εβραιόπουλο που γεννήθηκε σε μια ταπεινή οικογένεια του Μπρούκλιν και από τα 20 του χρόνια άρχισε να παίρνει συνεντεύξεις από επώνυμους σε τοπικό μέσο. Το ταλέντο σ’ αυτή τη δουλειά. Κομμένος και ραμμένος όπως τον θέλουν τα μέσα και ο κόσμος.

Το 1978, 45άρης κάνει ολονύχτια ραδιοφωνική εκπομπή, Larry King Show την λέει, και ολοκληρώνει τις εμπειρίες του πριν κάνει μεταγραφή στην τηλεόραση. Το 1985 ξεκινάει στο CNN το Larry King Live μέχρι το 2010. Συνέχισε για τρία ακόμα χρόνια σ’ άλλα κανάλια.

Η μάνα του γεννήθηκε στη Ρωσία και ο πατέρας του στην τότε αυστροουγγαρία. Και οι δυο γονείς ορθόδοξοι Εβραίοι που εγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ το 1930, πριν ακόμα γεννηθεί ο Λάρυ που έφυγε στον άλλο κόσμο με προσωπική περιουσία 144 εκ. δολάρια, αφού παντρεύτηκε οκτώ φορές επτά γυναίκες- τη μια την στεφανώθηκε δυο φορές.

Κανένας δεν παντρεύεται για να χωρίσει. Σύμφωνοι. Κανένας δεν κάνει τον έναν γάμο μετά τον άλλον για να πιάσει την… καλή νύφη. S;ymfvnoi. Γάμοι είναι αυτοί, όχι ζαριές στο μπαρμπούτι. Πετυχημένος κατά παγκόσμια αναγνώριση στη δουλειά του ο Λάρυ Κινγκ. Σούπερ πετυχημένος. Ο παικταράς. Χαιρόσουν να τον παρακολουθείς για το ανοικτό και ουσιαστικό παιχνίδι που έκανε μ’ όποιον είχε στημένο απέναντί του. Δεν υπήρχε εξουσιαστής, κορυφαίος καλλιτέχνης, επιστήμων, όποιος διάσημος στον πλανήτη, να μην τον είδαμε στο Larry King Live (Στη φώτο, με τον Πούτιν). Και κανένας δεν αρνήθηκε την παρουσία του στην εκπομπή του.

Ο αποτυχών με τις γυναίκες ο Λάρυ. Και τον κεράτωσαν κάποιες, και τον ξεβράκωσαν οικονομικά άλλες, και δεν του βγήκαν όπως θα περίμενε, γενικώς. Καθόλου περίεργο. Ο πετυχημένος στη ζωή δεν είναι και πετυχημένος στο γάμο, στους γάμους.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ… ΛΕΦΤΑ