Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ

 

Το παιχνίδι λέγεται darts, αυτό που ρίχνεις τα βελάκια. Από την λέξη dart, που σημαίνει βελάκι, και στόχος στο εν λόγω σπορ είναι να βρεις κέντρο. Να καρφωθεί το μεταλλικό κεντρί του βέλους στην καρδιά του στρογγυλού στόχου, στον μικρότερο κύκλο, για να προσθέσει μεγαλύτερη βαθμολογία ο παίκτης.

Η κουβέντα για τον πασίγνωστο και ταλαντούχο ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη. Ξαφνικά και απρόβλεπτα έγινε στόχος με δηλητηριώδη βέλη και βελάκια από γνωστές και ημίγνωστες κυρίες του θεάτρου. Άτομα του δικού του κόσμου.

Μπαίνει ο άλλος στο μπαρ να τραβήξει τις γουλιές του, και με την ευκαιρία μπαίνει στο παιχνίδι με τα τρία βελάκια, το darts. Με άγνωστο αντίπαλο ή την παρέα του. Το darts που παίζεται αυτές τις μέρες και πληγώνει, και κουρελιάζει τον Κιμούλη μόνο για σπορ και χόμπυ δεν μοιάζει. Στη φώτο, με την κυρία Κατερίνα Γερονικολού, πρώην συμπρωταγωνίστρια και νυν μια από τους...  εισαγγελείς του Κιμούλη.

Ασφαλώς δεν θα πούμε πως του αξίζει το ρεζίλεμα που κάνουν συναδέλφισσες σε βάρος του 64χρονου καλλιτέχνη. Πως λένε αλήθεια οι κυρίες ή το παρατραβάνε. Άλλη είναι η επισήμανση. Πως ο Κιμούλης είναι χαμένος κατά κράτος. Και να δικαιωθεί στο δικαστήριο, αν τελικά επιμείνει να δικαστεί η πρώτη κατήγορος του, η Ζέτα Δούκα, στον πόλεμο των εντυπώσεων το σκορ είναι Μηδέν- Τόσο. Μηδέν ο Κιμούλης, τόσοι, πόσοι (;) οι βαθμοί υπέρ των κατηγόρων του.
Διαβαστε ακομα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΔΙΚΟΥ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ