ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΜΑΖΙ

 

Με τον Κιμούλη, τι έγινε, ρε, παιδιά; Ξεχάστηκε! Τον έφαγε το σκοτάδι. Ποιος τον θυμάται και ποιος ασχολείται με τις καταγγελίες σε βάρος του ''ηθοποιού και σκηνοθέτη'' Κιμούλη; Ο κανένας.

Ολετήρας η υπόθεση Λιγνάδη, μάλιστα όταν ανέλαβε να τον υπερασπίσει ο Κούγιας. Ο ''ηθοποιός και σκηνοθέτης'' Δημήτης Λιγνάδης έριξε στα αζήτητα μετά τον ''ηθοποιό και σκηνοθέτη'' Γιώργο Κιμούλη και τον ''ηθοποιό και σκηνοθέτη'' Πέτρο Φιλιππίδη.

Να σημειώσουμε και την παρουσία του Αλέξη Κούγια. Που δεν είναι ηθοποιός, ούτε σκηνοθέτης, αλλά είναι ο παίκτης! Μην ανοίξει το στόμα του. Επιτόπου προκαλεί αντιδράσεις. Η προσωπική του επιτυχία. Ποιος άλλος λαμβάνεται υπ’ όψιν στο βαθμό που εισπράττει προσωπικά σχόλια ο Κούγιας; Ουδείς! Αδιάφορο αν τα σχόλια είναι υβριστικά, υποτιμητικά. Σημασία έχει ότι ο Κούγιας βγαίνει στην αρένα και παίζει το ρόλο και του ταύρου και του ταυρομάχου, που αποτελεί το κόκκινο πανί.

Δεν είμαι ούτε με τον ταύρο, ούτε με τον ταυρομάχο, γιατί δεν γουστάρω ταυρομαχίες. Είμαι με την κυρία Ιωάννα Τούνη που τόλμησε με μπικίνι να βγει στα χιόνια και να προκαλεί για το θάρρος της και το κορμί της.

 Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ