ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥ OPEN ΚΑΙ ΤΗΣ… ΜΥΚΟΝΟΥ

 

Φοβερά πράγματα. Μέχρι και η κυρία Κατερίνα Καινούργιου (φώτο) ένοιωσε να θίγεται από τις ρουκέτες του Αλέξη Κούγια. Γιατί όχι και η ξανθιά παρουσιάστρια του καναλιού Open, όταν κι αυτή μπήκε στο χορό και κάνει παιχνίδι κοινωνικής ευαισθησίας, με αφορμή την ιστορία του Δημήτρη Λιγνάδη. Και τα πάει αρκετά καλά η κυρία Κατερίνα Καινούργιου, αποδεικνύοντας ότι η εκπομπή της δεν είναι πρωϊνατζήδικη σκέτη, αλλά και με προθέσεις να διαχειρίζεται και σοβαρά θέματα.

Ο Κούγιας, λοιπόν, που παίζει κάθε μέρα χοντρά στα κανάλια και όποιον πάρει ο χάρος στα βέλη της ανεξάντλητης φαρέτρας γνωστοποίησε πως θα κάνει μηνύσεις σ’ αυτούς που δεν τήρησαν τους κανόνες δημοσιογραφίας σε βάρος του πελάτη του, του Λιγνάδη. Και ανάμεσα σ’ αυτούς που θα τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί είναι και ''η επαγγελματίας της Μυκόνου'', παρουσιάστρια εκπομπής στο Open.

Δικαιολογημένα η Καινούργιου θεώρησε ότι αυτήν υπονοεί, ότι αυτήν φωτογραφίζει ως ''επαγγελματία της Μυκόνου'' και το κορίτσι είπε τα δικά της. Ποια ήταν η αντίδραση του δικηγόρου; ''Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ''.

Να, που το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν τελειώνει εδώ. Αναζητείται η ξανθιά παρουσιάστρια που έχει… επάγγελμα την Μύκονο. Και θα την μάθουμε οπωσδήποτε διότι θα την μηνύσει ο Κούγιας. Αν ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου δεν προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της ξανθιάς παρουσιάστριας του συγκεκριμένου καναλιού, τότε η Καινούργιου δικαιολογείται πέρα για πέρα να ισχυριστεί πως αυτή δυσφήμησε ο Κούγιας.

Διαβαστε ακομα:

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΜΑΖΙ