Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑ 60, ΟΥΤΕ ΣΤΑ 70…

 

Ο Αμερικάνος Μπιλ Γκαίητς είναι άτομο παγκόσμιο. Ο πρώτος στον πλανήτη που έγινε δισεκατομμυριούχος σε νεαρή ηλικία. Το 1975, στα 20 του ίδρυσε την Microsoft και έγραψε το όνομα του στο αιώνιο στερέωμα. Ο άνθρωπος με σκέψη ηλεκτρονικού υπολογιστή χωρίζει σήμερα από την γυναίκα του, την μητέρα των τριών παιδιών τους. Μετά από 27 χρόνια γάμου.

Καλό το κουτσομπολιό, ευχάριστο και διασκεδαστικό, γιατί όχι και χρήσιμο σε συμπεράσματα. Να πλησιάσουμε και την ουσία του γεγονότος. Της απόφασης να χωρίσουν δυο άνθρωποι απόλυτα πετυχημένοι, με ενέργεια και δραστηριότητα επιχειρηματική και κοινωνική, και οι οποίοι είχαν πετυχημένη και δημιουργική έγγαμη ζωή.

Ο Μπιλ Γκαίητς ήταν δισεκατομμυριούχος πριν γνωρίσει την κυρία του, η οποία ήταν απλά μια υπάλληλος.  Στο φτηνό κουτσουμπολιό το πάνε τα διεθνή ΜΜΕ αν αναρωτιούνται τι θα γίνει, πως θα μοιραστεί η περιουσία των 130 δις, ποιος από τους δυο ζήτησε το διαζύγιο, μήπως και οι δυο, και, τέλος πάντων, για ποιο λόγο χωρίζουν.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, το πράμα μιλάει μόνο του. Η ζωή δεν σταματά, δεν κλείνει κανένα κύκλο, επειδή ο άνθρωπος ξεπέρασε τα 50, πάτησε τα 60, έχει μπροστά του την έβδομη δεκαετία του. Το ζευγάρι πράγματι έχει τον κόσμο όλο στα πόδια του, δεν του λείπει τίποτα εκτός… Τι τους λείπει; Διασημότητα κορυφής, φράγκα ατέλειωτα, κάθε επιθυμία τους ικανοποιείται. Τι, λοιπόν, τους λείπει; Οι ίδιοι είπαν ότι αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς διότι έχουν ανάγκη από ''ιδιωτικότητα''. Μια προσωπική ζωή, δηλαδή, που δεν τους την επιτρέπει η οικογένεια που έφτιαξαν, οι μπίζνες, οι γνωριμίες τους με άλλους επώνυμους, πλουτοκράτες, πολιτικούς, καλλιτέχνες, διανοούμενους κ.α.

Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΟΥΚΑΚΗ: ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ