ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΑΛΙ... , ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΗΣΕΙ;

 
Ποια είναι η ουσία του έργου με πρωταγωνιστή τον Καλογρίτσα; Εδώ σε θέλω. Να μου πεις την ουσία. Εδώ θα σε παραδεχθώ. Να μεταφέρεις παπαγαλίστικα τι υποστηρίζει ο ίδιος ο εργολάβος, να αναφέρεις να κοτσάρεις και τις ανακοινώσεις των κομμάτων, από κοντά να αμολάς τα στημένα σχόλια, τι θαρρείς πως κάνεις; Μπερδεύεις τον κόσμο. Πότε να προλάβει ο καθένας να διαβάσει κατεβατά γι' αυτή μόνο την υπόθεση, υπάρχουν και τρέχουν κι άλλες ιστορίες στην επικαιρότητα.
Κατ' αρχήν για ποιο λόγο ο σύντροφος Χρήστος Καλογρίτσας αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τα δικά του άπλυτα. Ό,τι τον συνέδεε με το Σύριζα, και συγκεκριμένα με τον πλέον στενό και Νο 1 συνεργάτη του Τσίπρα, τον αξιότιμο Νίκο Παππά. Για να εκθέσει τον Παππά; Για να μας πει ότι κι ένα κόμμα που λανσάρεται ως αριστερό παίζει με τις πατέντες των δεξιών κομμάτων; Γνωστά πράγματα αυτά. Τα είδαμε και με το ΠΑΣΟΚ. Και ο Ανδρέας, πρώτος διδάξας, έβαζε μπροστά ''δικούς'' του εκδότες για να περιορίσει τους παραδοσιακούς εφημεριδάδες της πιάτσας. Κι όταν ο ''δικός'' του εκδότης έχανε λεφτά, ούτε που τον ήξερε. Τον εγκατέλειπε στη μοίρα του.
Καταστράφηκα λαμογιάροντας με τον Παππά. Αυτή είναι η ουσία. Αυτό λέει ξεκάθαρα ο Καλογρίτσας. Με χρησιμοποίησαν, αφού βέβαια δέχθηκα να χρησιμοποιηθώ για λογαριασμό του κυβερνητικού Σύριζα. Δατς ώλ. (Στη φώτο, ο σύντροφος Νίκος Παππάς, δεξιά, δίπλα στην σύζυγο του)
Όλα τα άλλα που γράφονται από τα μμε, που τα περισσότερα με σκοπιμότητα, όπως τους βολεύει, παρουσιάζουν το αμαρτωλό στόρυ, τελικά θολώνουν τα νερά. Ναι μεν γράφονται όλα, αλλά δεν βγαίνει ξεκάθαρο συμπέρασμα. Η ουσία είναι ότι ο εν λόγω Καλογρίτσας αποδέχθηκε να παίξει τον αχυράνθρωπο για να κάνει παιχνίδι το δίδυμο Τσίπρα- Παππά, προκριμένου οι δυο τους να κυριαρχούν εσωκομματικά- αυτό ήταν το κυρίαρχο ζητούμενο, όχι να δουλεύει περισσότερο επικοινωνιακά ο Σύριζα.
 
Και τι περιμένει σήμερα με τις μετρημένες στο πόντο... μισοαποκαλύψεις του ο Καλογρίτσας στην πεοανακριτική της Βουλής; Να τον λυπηθούν γιατί οικονομικά έμεινε ρέστος; Ποιοι ακριβώς να επιδείξουν κατανόηση και να να του τσοντάρουν τίποτα ψιλά; Μήπως η στάση του Καλογρίτσα για ένα σκάνδαλο πολιτικό που τελικά ολοκληρώθηκε αλλά δεν είχε αποτέλεσμα στον ίδιον και στον Παππά, έχει ευγενή στόχο. Να προστατεύσει άλλα λαμόγια να αποφύγουν ανομολόγητα νταραβέρια με δήθεν αριστερούς κομματικούς σερίφηδες. 

Διαβαστε ακομα:

20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ “ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ”