ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΛΕΜΕ ''ΝΑΙ'', ΑΛΛΑ...

 
''Ναι, ερωτεύομαι, πηγαίνω με νεώτερους, αλλά είμαι ηθική. Έχω αρχές. Μ' αρέσει το σεξ, ο έρωτας, η συντροφικότητα. Δεν τα έφτιαξα ποτέ με παντρεμένο, με εργοδότη μου... Οι έρωτες, οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ ωραίο πράμα, αρκεί να μην εξαρτάσαι απ' αυτές...». Τα λόγια είναι της κυρίας Ναταλίας Γερμανού, της πασίγνωστης παρουσιάστριας και στιχουργού. Με μια κουβέντα: Μπράβο στο κορίτσι. Χαίρομαι κάθε άνθρωπο όπως τον φαντάζεται ο καθένας λαμβάνοντας υπ' όψιν τη δημόσια εξομολόγηση της θυγατέρας του αξέχαστου Φρέντυ Φερμανού.
Έχει πει η ίδια και τούτα: «Σε μια σχέση δεν γινόμαστε άλλος άνθρωπος, παραμένουμε ο εαυτός μας, επειδή δεν εξαρτόμαστε από τη σχέση, κι αυτή όσο κρατήσει... Αν δεν αξίζει ο άλλος, προτιμώτερο είναι να μείνεις μόνη σου, για ένα διάστημα...».
Σε ελέυθερη - και επί της ουσίας-  μετάφραση η παρουσιάστρια λέει «ναι» στον έρωτα, επειδή μας εδιαφέρει το σπορ και φροντίσαμε να κατέχουμε την τέχνη να μας φτιάχνει καλύτερη τη ζωή μας, όμως δεν προδίδουμε τον εαυτό μας, προκειμένου να κρατήσουμε τον γκόμενο. Δεν χάνουμε την αξιοπρέπειά μας, δηλαδή. 
Ποιος, αναρωτιέμαι, διαφωνεί ότι το σεξ, ερωτικό ή όχι, θα έπρεπε να κυριαρχει στη ζωή των ανθρώπων. Μόνο έτσι γίνεται ιδανικός ο κόσμος. Να, γιατί τέτοιες θέσεις, απόψεις, σκέψεις σαν και της παρουσιάστριας ευχής έργον είναι να προκάλούν ευχαρίστηση αλλά και... παραδειγματισμό. Κάθε άλλο παρά άχετο, με την ευκαιρία: Πολλές γυναίκες έχουν το πρόβλημα να μη βρίσκουν άντρα. 
Συμπαθής η έμπειρη στο σεξ κυρία Ναταλία Γερμανού. Γλυκειά παρουσία στην τηλεόραση, χρόνια πολλά εκπομπές στο ραδιόφωνο. Ειλικρινής σ' αυτό που κάνει, την εκφράζει, δεν παριστάνει κάτι άλλο απ' αυτό που είναι. Και ''πελάτις'' της ντόπιας παπαράτσειας δημοσιογραφίας είναι η κυρία Ναταλία Γερμανού, ακριβώς διότι έχει πλούσια ατζέντα εραστών - το πιθανότερο όλες οι σχέσεις της να έχουν δημοσιοποιηθεί. Συνήθως με άνδρες και αγόρια του χώρου της. Που είναι το περίεργο; Μια φορά παντρεύτηκε, όταν χώρισε δεν της έκατσε, δεν της ταιριάζει η φάση μιας και μόνης σχέσης. Γεννήθηκε το 1965, σα σήμερα 22 Ιουνίου, όποιος ενδιαφέρεται για το νούμερο της ηλικίας της, ας κάνει τη σχετική αριθμητική πράξη. Το πιθανότερο, η θηλυκότητα, αλλά και η σεξουαλικότητα της να μην είναι μόνον... τηλεοπτική. 
Στα 50 της η Ναταλία Γερμανού είχε πει πως όταν ήμουν πιτσιρίκα, η πενηντάρα ήταν ταυτισμένη με την εικόνα της γριάς, με άσπρα μαλλιά, με ρυτίδες, με τσεμπέρι... Το αιώνιο, το προαιώνιο λεπτόν ζήτημα της πραγματικής ηλικίας που το 99% των γυναικών δεν θέλουν να το... γνωρίζουν. Δεν θέλουν να το ακούνε. Κρύβουν τα χρόνια τους, και το θεωρούν προσβολή, την απόλυτη αδιακρισία αν τις ρωτήσεις πότε γεννήθηκες.
Η κυρία Γερμανού και στα 56 της παραμένει σέξυ. Ελκυστική. Στον άνδρα κάνει γκελ. Ο αληθινός αρσενικός για μια αληθινή γυναλικα δεν θα σκεφτεί πως λόγω ηλικίας το κορμί της αργεί να πάρει φωτιά, ο κόλπος της για να υγρανθεί χρειάζεται περισσότερο χρόνο απ' ό,τι μιας 30αρας, μιας σαραντάρας.
Διαβαστε ακομα: