ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΟΥΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ

 
“Είναι επίσημο” είπαν από τα κανάλια για το χωρισμό ξανθιάς παρουσιάστριας. Τι θα πει ''επίσημο''; Εννοούν ότι ο χωρισμός είναι πραγματικός. Οριστικός. Δεν πρόκειται για φήμη. Για κάτι ανεύθυνο. Ανεπιβεβαίωτο. 
Η μαντάμ δημοσιογραφίνα γνωστοποιεί τη σημαντική είδηση της ημέρας και χαρακτηρίζει ''επίσημο'' το γεγονός του χωρισμού. Τουτέστιν έγκυρο. Λες και δεν βρίσκεται σε εκπομπή της συμφοράς, αλλά είναι ο Αυλάρχης του παλατιού, ο εξουσιοδοτημένος να εξαγγείλει το σπουδαίο νέο. Αυτό που περιμένουν οι υπήκοοι. Είναι επίσημο, λέει το τσόκαρο με επίσημη φωνή και επίσημο... ένδυμα, που καλύπτει το μισό κορμί της. 
Έτσι παίζεται το πράμα στη showbiz. Παρουσιάζεται ως... επίσημο γεγονός όταν - όπως έλεγαν τα παλιά χρόνια - ''τα φτιάξουν'' δυο άτομα. Και βέβαια διαλαλείται σαν έρωτας μέγας και αληθινός. Το ίδιο όταν χωρίζουν δυο διάσημοι ντόπιοι, το ανακοινώνουν... επίσημα οι... αυλάρχες και οι κυρίες επί των τιμών στην παπαράτσι δημοσιογραφία. 
Αυτοί που χωρίζουν αφού σεξουαλικά είχαν τακιμιάσει για ένα άλφα διάστημα, πάλι... ξαναερωτεύονται στην επόμενη σχέση τους. Έτσι πλασάρεται, πάλι... επίσημα, από τα γνωστά μμε, για τα οποία δεν υπάρχουν γκομενιλήκια. Μόνο έρωτες μεγάλοι και μοναδικοί. 
Αυτά που γράφουν τα ρομαντικά μυθιστορήματα, ότι οι άνθρωποι ερωτεύονται μια, το πολύ δυο φορές στη ζωή τους, δεν ισχύον στα κουτσομπολίστικα ρεπορτάζ της πλάκας. Το μεροκάματο βγαίνει με τις ίδιες Ιουλιέτες και τους ίδιους Ρωμαίους σε καινούργιοι έρωτες - επίσημους, παρακαλώ - με ημερομηνία λήξης.
Διαβαστε ακομα:
ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΛΕΜΕ ''ΝΑΙ'', ΑΛΛΑ...