ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ

 
Εξαφανίστηκε, λέει, η σύζυγος του μπούλη μονάρχη του Μονακό. Η πριγκήπισσα Σαρλίν. Τι τρέχει με την πριγκήπισσα του... πριγκηπάτου. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Να αποκαλείται πριγκήπισσα ή με οποιονδήποτε άλλο τίτλο, δούκισσα, κόμισσα, μια... κοινή γυναίκα, όχι από γαλαζοάιματο σόι, επειδή κάποιος της αυλής την παντρεύτηκε. Γούστο του και καπέλο του. 
Η δούκισσα του Σάξεξ η κυρία Μέγκαν Μαρκλ. Αυτό είναι σκάνδαλο. Με τη συμμετοχή των ΜΜΕ και των κομμάτων όλων των χωρών. Να την αποκαλούν με τον όνομα της, είναι αρκετό. Στο παλάτι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Η άλλη, η Καμίλα του Τσαρλς είναι η δούκισσα της Κορνουάλης, τρέχα γύρευε.
Το Μονακό που το πρωτοακούσαμε πιτσιρικάδες λόγω Μόντε Κάρλο, την πρωτεύουσα του, είναι ξεχωριστό πράμα από την Γαλλία εδώ και 110 χρόνια. Έχει δικό του πολιτειακό καθεστώς, με μονάρχη αυτή την τιτίκα τον Αλβέρτο. Γιατί να τον πω πρίγκηπα; Ο ίδιος και όποιος γουστάρει αν τον αποκαλεί, ας τον προσφωνεί έτσι.
Το ίδιο και την σύζυγο του, μια κρυόπλαστη πρώην κολυμβήτρια από την Ροδεσία, κάποια Σαρλίν Ουίτσκοκ, 43 χρονών, είκοσι χρόνια νεώτερη από το Άλμπερτ. Πριγκηπόπουλα και τα μωρά τους, το αγόρι είναι ο διάδοχος του μπαμπά στο θρόνο του πριγκηπάτου.
Το ίδιο και με τα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών του Κωνσταντίνου της Ελλάδος. Πρωην βασιλιάς είναι, αλλά όλους τους αναφέρουν με τον... τίτλο τους. Ο πρίγκηπας Νικόλαος, η πριγκήπισσα Ζέτα κλπ. 
Διαβαστε ακομα:
Η ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ