Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ

 

Δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ και το Όπεν. Έτσι λέει ο Ιβάν Σαββίδης. Και δεν αποκλείεται ο άνθρωπος να λέει την αλήθεια. Το ότι είναι επιχειρηματίας δεν σημαίνει ότι είναι και ψεύτης. Για να ξέρουμε τι λέμε. Επιχειρηματίας είναι ο ομογενής. Ακριβώς.

Επιχειρηματίας είναι αυτός που αγοράζει και πουλάει. Που επενδύει με στόχο το κέρδος. Και οοοόλοι πρέπει να εύχονται να κερδίζει ο επιχειρηματίας. Να κονομάει από τις επενδύσεις του. Τα επιχειρηματικά του ανοίγματα. Επειδή έτσι μόνο θα πηγαίνει καλά η εθνική οικονομία και ο κοσμάκης θα έχει δουλειά - το… δικαίωμα στην εργασία, που λένε. Το οποίο δικαίωμα το… παραχωρεί ο ιδιώτης, όχι το κράτος.

Γιατί να μην πουλήσει την ποδοσφαιρική του εταιρεία με το όνομα ΠΑΟΚ ο Σαββίδης. Και την τηλεοπτική του εταιρεία, το κανάλι με το όνομα Open. Στην περίπτωση, βέβαια, που κάποιο άλλο κορόιδο θέλει να μπλέξει με το ανυπόληπτο στην Ελλάδα ποδόσφαιρο και την τηλεόραση της πλάκας και της φτηνής ποιότητας.

Κερδίζει λεφτά από τη μπάλα ο Ιβαν ο τρομερός; Χοντρά χαμένος είναι από τότε, το καλοκαίρι του 2012, όταν έγινε μεγαλόμετοχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέσα μπήκε και με τις εφημερίδες που αγόρασε και δεν βρίσκει κάποιο κορόιδο να τις πασάρει και τζάμπα. Αποτυχημένη επιχειρηματική κίνηση και η απόφαση του να γίνει καναλάρχης.

Τι θα πει δεν πουλάω; Ο λόγος δεν είναι για κάτι προσωπικό, οικογενειακό, αλλά αφορά μπίζνες. Μην πω ότι ηθικά είναι υποχρεωμένος απέναντι στην κοινωνία να πουλήσει ο επιχειρηματίας αν ένα πρότζεκτ του δεν περπατήσει. Εκτός κι αν δεν βγάζει στο σφυρί το κανάλι, γιατί τον εξυπηρετεί για άλλους σκοπούς, όχι επιχειρηματικούς, αλλά παραεπιχειρηματικούς, πολιτικούς κλπ. Και τον ΠΑΟΚ δεν τον πουλάει, διότι νοιώθει υποχρεωμένος στους παοκτσήδες να τους προσφέρει την οπαδική τους μαστούρα. Αυτό, όμως, το κάνει και ένας άλλος επιχειρηματίας.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΧΙ ΝΑΥΛΟΝ ΓΚΟΜΕΝΑ