ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΛΟΙ, ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ… ΑΥΡΙΟ

 

Ο γνωστός συνθέτης Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκε το 1983 στα 32 του την Κύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση (1957), με την οποία έκαναν μια κόρη. Το 2010 ο Καρβέλας παντρεύτηκε την παρουσιάστρια Ανίτα Πάνια (1971), με την οποία έκαναν ένα γιο. Σήμερα ο Καρβέλας, παππούς εδώ και χρόνια με τρία εγγόνια από την κόρη του, περιμένει το τρίτο του παιδί, από 31χρονη τραγουδίστρια.

Για κάποιους ανθρώπους η ζωή συνεχίζεται αλλά δεν έχει… αύριο. Τα χρόνια περνάνε και το μέτρημα δεν έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία, αν βέβαια δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγείας. Μ’ άλλα λόγια τι 30 και τι 60 χρονών! Θα ερωτευθούν και στα 40 και στα 70. Θα γίνουν γονείς στα 50 και στα 80.

Είναι οι άνθρωποι χωρίς ηλικία. Νοιώθουν αληθινά και συμπεριφέρονται το ίδιο, σχεδόν το ίδιο σε κάθε δεκαετία της ζωής τους. Είτε είναι παντρεμένοι, είτε όχι. Είτε έχουν κάνει παιδιά, εγγόνια. Όχι ακριβώς ότι αισθάνονται νέοι, στην πραγματικότητα δεν τους… πιάνει κανένα όριο ηλικίας. Έχουν γεμάτο παρελθόν και το πλουταίνουν με την έντονη σε δραστηριότητα ζωή τους. Δραστηριότητα κυρίως επαγγελματική, κι αυτή η ζωτικότητα τους εκφράζεται και απαιτεί και τη σεξουαλική ικανοποίηση. 
Στη φώτο, Άννα Βίσση και Ανίτα Πάνια, οι δυο πρώην του Καρβέλα.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ