ΞΑΠΛΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD

 

Στα 38 του χρόνια τον βρήκε τέζα ο αδελφός του, ήδη είχε προλάβει κιόλας να φτάσει στον άλλον κόσμο. Ο Χάρυ Μόρτον δεν χάρηκε και το σπίτι του στο Μπέβερλυ Χήλ, που μόλις πριν λίγες μέρες είχε αγοράσει με 26 εκ. δολάρια. Νειάτα είχε, ομορφιά του περίσσευε, και από γκόμενες ο πρώτος. Τι να λέμε. Τον ζηλεύεις, και δεν το λες με κακία, όταν από το κρεβάτι του πέρασαν τα μισά αιδοία του Χόλυγουντ.

Τι να το κάνεις, τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Μην το λές! Γεύτηκε επί χίλια όσα γνώρισε σ' όλη του τη ζωή ένας μέσος άντρας. Μέχρι εκεί ήταν το καντήλι του. Δική του απόφαση. Έτσι έστρωσε τη ζωή του. έτσι την κουμάνταρε.

Φιγούρα ζεν πρεμιέ του σινεμά. Πετυχημένος επιχειρηματίας. Προσωπικές σχέσεις με την αφρόκρεμα της Αμερικής. Ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων και του νυχτερινού κλαμπ Viper Room. Και στο σεξ δεν αρκούνταν μόνο στην επαφή. Το ναρκωτικά ήταν απαραίτητο. Δικός του λογαριασμός αν δεν κρατούσε το μέτρο.

Τζένιφερ Άνιστον, Ντέμυ Μουρ, Πάρις Χίλτον, Μπρίτνεϋ Σπήαρς, Λίντσαιη Λόχαν, κάποιες από τις επώνυμες με τις οποίες είχε δημόσια κάποιων μηνών ερωτικό νταραβέρι. Ημέρα Σάββατο σα σήμερα 23 Νοεμβρίου, το 2019, την έκανε. Στη φώτο του 2002, δεξιά ο μακαρίτης, αριστερά ο πατέρας του Πήτερ, με την ηθοποιό Τάρα Ρηντ.
Μάνα του Χάρυ Μόρτον είναι η Αγγλίδα, κάποτε διάσημο μοντέλο Πωλίν Στόουν (1941), η οποία σε δεύτερο γάμο παντρεύτηκε τον αστέρα του σινεμά Λώρενς Χάρβεϋ και από τον τρίτο της γάμο με τον Πήτερ Μόρτον έκανε τον Χάρυ Νόρτον. Η Paulene Stone ζει στο Λονδίνο μόνη διότι πέθανε και ο τέταρτος σύζυγος της.
Ο Harry Norton, το πρόσωπο της ιστορίας μας, ιδρυτής της αλυσίδας εστιατορίων Pink Taco, είναι γιος του συνιδρυτή της αλυσίδας Hard Rock Cafe και εγγονός του Armie Morton, ιδρυτή της αλυσίδας Morton' s Steakhouse. Νέος του καιρού του και της κοινωνίας της showbiz, γκόμενες, ναρκωτικά, λούσο, όλα μέσα, αλλά και επιχειρηματίας ''οραματιστής'' και ''μπροστά από την εποχή του''.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΛΟΙ, ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ… ΑΥΡΙΟ