Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣΑ

 
Ο Ζαραλίκος είναι αεκτζής. Τρελός με την ομάδα του. Πολύ πετυχημένος στο ραδιόφωνο, έχει την προσωπική του ιστορία, Ταλέντο κωμικός, γεννημένος γι' αυτή τη δουλειά. Η Σάσα Σταμάτη τι είναι; Τίποτα δεν είναι. Παριστάνει τη δημοσιογράφο, την παρουσιάστρια. Κυρίως, όμως, συμπεριφέρεται σα φίρμα. Δεν κολώνει καθόλου που είναι άσχημη. Φανερό είναι ότι η ίδια περνιέται για όμορφη. Για γκόμενα άλφα.
Και συνέβη το παλαβό. Το χαοτικό. Σύμφωνα, βέβαια, μ' αυτά που κυκλοφόρησαν και γράφτηκαν στα μέσα. Έγινε το μπαμ. Επειδή τέτοιος σαματάς δεν ξανάγινε. Η στέκα του μπιλιάρδου Σταμάτη Σάσα έκανε, λέει, ντού με κάτι άλλα ομορφόπαιδα στη σκηνή του θεάτρου, όπου ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε το νούμερο του. Επειδή ο αεκτζής έλεγε κάτι σε βάρος του Μαρινάκη.
Επιβάλλεται να παρέμβει ο Μαρινάκης, ο γνωστός Ευάγγελος και στιχουργός, για να μη ξεχνιόμαστε. Τέτοιο ρεζιλήκι γιατί να το φάει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, για πάρτη κάποιων, επειδή, με Σταμάτη Σάσα μπροστινή, αποφάσισαν να τραμπουκίσουν χωρίς την άδεια του. Χωρίς να τον ρωτήσουν.
Έτσι είναι. Δεν εξετέθη μόνο η Σάσα μας, αλλά και - χωρίς την ευθύνη του - και ο Μαρινάκης. 
Διαβαστε ακομα:

ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ, ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΓΚΑΣ