Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑ... ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 

Ο Μαρινάκης έχει λυσσάξει με τον Μελισσανίδη. Τέτοιος προσωπικός πόλεμος δεν έχει ξαναγίνει από καταβολής. Τέτοια, δηλαδή, καραξεφτυλάρα του Ευάγγελου που έχει στρωμένο μπροστά στο τραπέζι ολόκληρο οργανωτικό σχέδιο για να επιτίθεται κάθε μέρα στον Δημήτριο.

Κανένας εκδότης και άνθρωπος των ΜΜΕ δεν έφτασε ποτέ των ποτών σε τόσο χαμηλό επίπεδο. Να χρησιμοποιεί όπως ο Μαρινάκης τα δικά του μέσα του και εκείνα της επιρροής του για προσωπικούς λόγους. Με στόχο μόνο τον Μελισσανίδη.  

Δημοσιογράφοι και δικηγόρος έχει συγκροτηθεί γι' αυτό το σκοπό. Αποτελούν την ''ομάδα κρούσης'' Μαρινάκη κατά Μελισσανίδη. Μια ομάδα που έχει αναλάβει πράγματι δύσκολο και επίπονο έργο αφού κάθε μέρα ο Μαρινάκης ντουφεκάει μια τορπίλη ενάντια στον τίγρη.

Στέλεχος και συνεργάτης του Μαρινάκη τόλμησε να του πει πως μας έχουν πάρει χαμπάρι στην πιάτσα. Δεν έχει καμιά σημασία αν είναι αλήθεια όσα ρεπορτάζ πυροβολάμε τον Μελισσανίδη. Μόνο με δημοσιογραφία δεν μοιάζουμε, όταν έχουμε γίνει εργοστάσιο παραγωγής ειδήσεων μόνο για να εκθέτουμε ένα άτομο. Τελικά, δεν εκτίθεται ο στόχος, αλλά εσύ, ο Μαρινάκης.
Διαβαστε ακομα:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ STARS