ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει εφημερίδα. Κι όχι μόνο ο γνωστός μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Κι άλλοι σχετικοί κι άσχετοι με τα μήντια σκέφτονται ή έχουν βάλει μπροστά για έκδοση εφημερίδας, βδομαδιάτικής ή καθημερινής. Τι σημαίνει αυτό; Κάποιοι ψάχνονται…

… Σε 18 μήνες θα γίνουν οι εκλογές. Αν, τελικά, στηθούν οι κάλπες στην ώρα τους, όχι πρόωρα. Μήπως γίνουν σε 12 μήνες. Όπως και να ‘χει λίγο να τσουλήσει το 2022, το έργο μπαίνει σε προεκλογική περίοδο. Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρο τι θα μεσολαβήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Μητσοτάκης μικρή σημασία έχει όταν λέει πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους.

Επανερχόμεθα στον Γιαννακόπουλο που χρόνια τώρα έχει και τον μηντιακό του όμιλο. Εκδόσεις, σάιτ κλπ.  Αναφέρεται η είδηση ότι θα σηκώσει εφημερίδα στα περίπτερα, χωρίς απαραίτητα η δική του περίπτωση του να συνδέεται με τις προσεχείς εκλογές. Το ζήτημα είναι πως σπάνια σκάει μέσο στην πιάτσα, για να το παίξει… αθώα περιστερά. Συνήθως στόχος είναι να σπρώξουν ένα κόμμα.

Δεν είναι τυχαίο το εξής: Οι εννέα από τις δέκα περιπτώσεις… ναυαγούν. Αρχίζει η προετοιμασία του φύλλου, αλλά τελικά δεν κυκλοφορεί. Γιατί; Δεν τα βρήκανε στο οικονομικό με το κόμμα που θα αβαντάρανε. Συμβαίνει και το άλλο. Αμολάει ο τάδε εκδότης ότι θα βγάλει εφημερίδα με τη σκέψη ότι θα τρέξουν να τον προλάβουν οι… ενδιαφερόμενοι. Να υποστηρίξει το τάδε κόμμα, όχι κάποιο άλλο. Αν δεν βγει η εφημερίδα που… προετοιμαζόταν, αν χάλασε η δουλειά, σ’ αυτό φταίει το γεγονός ότι δεν υπήρξε… ενδιαφερόμενος.

Διαβαστε ακομα:

ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ Η... ΠΟΛΙΤΚΗ