Η ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΥΞΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

 

Που είναι ο… Στάθης (φώτο); Το ξεχάσανε εκείνο το καλόπαιδο του ράδιο αρβύλα. Χάθηκε ο λεβέντης. Ζει και βασιλεύει, αλλά τον παράτησαν κιόλας στο σκοτάδι τα μμε. Πλέον έχει πάρει σειρά η Γεωργία. Η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό σε δωμάτιο ξενοδοχείου από κάποιους...  ''άλλους'' Στάθηδες. Άλλους, με την έννοια ότι αυτοί οι άλλοι δεν παρελαύνουν στη δημοσιότητα για τον ίδιο λόγο που έκανε παιχνίδι ο Στάθης ο αρβύλας.

Το σεξ, κυρίες και κύριοι. Αυτό πουλάει και γι’ αυτό καπελώνουν για πλάκα την επικαιρότητα οι ιστορίες της Γεωργίας και του Στάθη. Αυτή είναι η δική μου κουβέντα.

 Μην κοροϊδεύομαστε. Κάθε ιστορία σχετικά με σεξ μαγνητίζει τον κόσμο. Γι’ αυτό ακολουθούν τα μέσα. Κοροϊδία είναι να δεχθούμε ότι ο κόσμος και τα μμε έχουν ευαισθησίες και ηθική και αισθάνονται την ανάγκη να καταδικάσουν τους βιαστές και ανώμαλους. Συμβαίνει κι αυτό, σε κάποιο ποσοστό του κόσμου, και σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι, όμως, αυτός ο κυρίαρχος λόγος της υψηλής δημοσιότητας σε βάρος άλλων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία.. Είναι η κλειδαρότρυπα που προκαλούν σουξέ οι ιστορίες που μυρίζουν σεξ.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ, ΤΟ ΜΕΤΡΟ