ΟΤΑΝ Ο GAY ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ

 
Όσο κατανόηση να έχει κάποιος είναι πρόκληση. Να κυκλοφορεί δημοσίως και επισήμως ως μνηστή και ερωμένη πανφιρμάτου τύπου, για να καλύπτει δημοσίως και επισήμως τον σύντροφο, ο οποίος δεν είναι και πολύ φανατικός straight. Αν είναι straight ο γκόμενος ή σύζυγος της κυρίας η οποία επιλέχθηκε και συμφώνησε να παίξει το ρόλο της γλάστρας. Της ομπρέλας, της προστατευτικής από δηλητηριώδη σχόλια και υπονοούμενα 
Φταίει και ο κόσμος, το κοινό των θαυμαστών οι οποίοι δεν δέχονται να είναι gay ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης, Τι να κάνει κι αυτός, για να μην τους απογοητεύσει παριστάνει τον ψευτοαρσενικό ερωτιάρη. Δεν το κάνει, όμως, μονάχα διότι το απαιτεί η καριέρα του, αλλά και διότι του λείπουν τα κατάλληλα ''εργαλεία'' να παραδεχθεί ποια είναι η αληθινή του σεξουαλική ταυτότητα..
Όσον αφορά την κυρία που λανσάρεται ως το ερωτικό ταίρι, στην πραγματικότητα πρόκειται για «συνοδός» του έτσι και το πιθανότερο είναι το μυστικό να μείνει θαμμένο ή θα αποκαλυφτεί μετά από χρόνια πολλά. Έτσι συμβαίνει. Η ιστορία είναι παλιά, τέτοιο έργο παίζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από τα πολύ πολλά χρόνια. 

Συμβαίνει. Έχει συμβεί. Πάντα βρίσκεται το κατάλληλο πρόσωπο, η γυναίκα που με το αζημίωτο, μετά από ειδικές συμφωνίες, ξέρει πως να στηθεί και να συμπεριφερθεί απέναντι στα φλας των παπαράτσι. 

Διαβαστε ακομα:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ, ΟΧΙ ΚΑΙ… ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ