ΤΟ OPEN ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

 

Επόμενο. Καμιά έκπληξη που ξέφυγε το δελτίο ειδήσεων του Open. Επόμενο και ευχάριστο. Επειδή είναι μια επιβεβαίωση ότι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν έχει ναρκωθεί εντελώς. Δεν έχει παραδοθεί στις γνωστές μαλακίες των καναλιών, εκείνα που επιμένουν σε ''ρεπορτάζ'' ανόητα και περιττά.

Νόμος άγραφος των ΜΜΕ. Εκτινάσσεται η θεαματικότητα, η επισκεψιμότητα, η αναγνωστικότητα, όλα αυτά όταν τα μέσα πέφτουν επάνω στα καυτά γεγονότα. Όπως έκανε από την πρώτη στιγμή το κανάλι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη.

Έτσι είναι. Πόλεμος γίνεται στην Ουκρανία, και τι πόλεμος; Από εκεί που δεν το περιμένεις το πράμα βρωμάει μήπως εξελιχθεί σε παγκόσμιο πόλεμο. Και κάποια μέσα μας, σα να μην τρέχει κάτι το εξαιρετικό, ασχολούνται με αποκαλύψεις, λέει, τι φόρεσε η κυρία Τσιτσίδου στην εκδήλωση τάδε και σε ποιο καφέ πήγε η κυρία Τσουτσουνοπούλου.

Θες και παίκτες, βέβαια, για να κάνεις παιχνίδι. Για να έχει θεατές το μαγαζί. Να κόβει εισιτήρια. Το Open, λοιπόν, έχει στη σύνθεση του ανταποκριτές που μιλάνε κι έχουν να πουν κάτι. Τι κάτι; Πολλά λένε για όποιον ''ακούει'' περισσότερα απ’ αυτά που βγαίνουν από το στόμα τους. Τι να σου πει ο δημοσιογράφος που μιλάει, έτσι για να παρλάρει αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος.

Διαβαστε ακομα:

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ Η ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ