ΤΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ... ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΕ

 
Να τον λυπάσαι είναι... Να έχεις κατανόηση στη δυστυχία του. Να μη σου λέει τίποτα που είναι διάσημος, έχει πάρει Όσκαρ, και θεωρείται γόης, άντρας επιθυμητός. Πρόκειται για φουκαρά, στην πιο χάλια φάση της ζωής του. Για να ξέρουμε να διαβάζουμε την πραγματικότητα πίσως από μηντιακά ρεπορτάζ και τις εικόνες από τις λυγούρικες κάμερες.
Μπεν Άφλεκ. Ένας ακόμα σταρ του Χόλυγουντ που αποδείχθηκε λίγος, ελάχιστος, δηλαδή ανίκανος να διαχειριστεί τη διασημότητα του, να κρατηθεί σε επίπεδα σοβαρότητας και αξιοπρέπειας. Αφού διέλυσε την οικογένεια του, τον γάμο του με τρίσ παιδιά, και καραξεφτυλίστηκε παγκοσμίως διότι έπεσε με τα μούτρα στο αλκοόλ, βρήκε αραξοβόλι στην Τζένιφερ Λόπεζ. Την... ξαναερωτεύτηκε 20 χρόνια μετά από κάποια σχέση ''της''. Της τραγουδίστριας σχεση, να ξέρουμε τι λέμε, όχι σχέση των δυο.
Μια ζωή έχει σχέσεις με πολλούς και διάφορους η 53χρονη Τζένιφερ Λόπεζ. Καλά κάνει το κορίτσι, δεν της αρέσει η μοναξιά, της αρέσει η αντρική παρέα. Το σεξ. Έκανε τρεις γάμους, και 43 σχέσεις, μια από τις οποίες ήταν με τον λεγάμενο Μπεν Άφλεκ, τον κατά τρία χρόνια μικρότερο της.
Τα μήντια παρουσιάζουν το story της επανασύνδεσης των δυο, Λόπεζ και Άφλεκ, με πολύ ρομαντισμό. Τι να πούνε; Ότι ο ρέστος πάει να ξαναφτιάξει την καταστραμένη του ζωή σε μια σχέση με μια πολυμεταχειρισμένη γυναίκα που την είχε απορρίψει όταν ήταν στα καλά του;
Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ