ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ

 
Να ξέρουμε για ποιον μιλάμε. Ηθοποιάρα υψηλής κλάσεως ο Τζόνυ Ντεπ, τριάντα χρόνια στον πρωταθλητισμό του Χόλυγουντ, με την αξία του σταθερά μέσα στα πρώτα ονόματα. Και τι δεν έχει παίξει ο άνθρωπος. Κι όλες οι ταινίες μ' αυτόν πρωταγωνιστή έσχισαν εμπορικά. Αυτά τα ολίγα για τον Τζόνυ που ακόμα δεν έχει κλέισει τα εξήντα.
Τον τελευταίο καιρό ο τύπος απασχολεί τα μήντια με τα προσωπικά του. Εδώ είμαστε. Μια ζωή μαντάρα. Φοβερό, ε; Να τα έχεις όλα, ταλέντο, λεφτά, φήμη και να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ σαν άνθρωπος. Να είσαι δοσμένος στις ουσίες, να παρακαλάς γιατρό να σε σώσει, να γλυτώσεις, διότι δεν είναι ζωή αυτή, γαμώτο μου.
Δεν είπαμε το πιο ζόρικο. Ο Τζόνυ έκανε γάμο με μια γκόμενα, που δεν ήταν λεσβια, αλλά πήγαινε και με γυναίκες, όπως η ίδια είχε παραδεχθεί πριν βάλει στεφάνι με τον παικταρά. Ο γάμος με την Άμπερ Χέρντ έγινε το 2015 και μετά από ένα χρόνο χωρίσανε τα τσανάκια τους. Γιατί; Και το διαζύγιο τους έφτασε στα δικαστήρια και διασύρθηκε ο μεγάλος σταρ. Γελοιοποιήθηκε είναι το σωστό. Γιατί;
Η κυρία του έκανε τη ζωή πατήνι. Κι από πάνω του ζητάει τα ρέστα. Φράγκα, δηλαδή. Για όσα υπέφερε μαζί του. Να τα βλέπουμε αυτά εκείνοι που δεν τα υποψιάζονται κι όταν κληρώνει και σ' αυτούς η ξεφτύλα, κάνουν τον ψόφιο κοριό. Δεν λένε στην κυρία που αγάπησαν Πάρε δρόμο, έκανα λάθος.
Συνεχώς με προσβάλει, μου κάνει κριτική για το ένα και το άλλο, μ' έχει στην ξεφτύλα, με θεωρεί γέρο, ενώ εκείνη ζει στην κοσμαρα της, δεν την ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο η δημοσιότητα, άλλωστε γι΄αυτό μόνο με παντρεύτηκε.
Θα είμαστε άδικοι ή κακοί αν πούμε πως ο Τζόνυ δεν πρόσεχε, πληρώνει το λάθος να μπλέξει με μια που δεν κόλλαγε, και του την έφερε μπαμπέσικα. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΚΟΚΛΩΝΗ