Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ...

 
Το ''Φαινόμενο Τράγκας''. Έτσι είναι. Μόνο που άργησαν να το πάρουν πρέφα. Ότι ο φοβερός και τρομερός Γιώργος Τράγκας με τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά του show ήταν πράγματι ΤΟ φαινόμενο. Κέρδιζε χρήματα να φάνε και οι κότες. Τόσα όσα κανείς άλλος. Ατέλειωτα χρήματα ασκώντας το... λειτούργημα της δημοσιογραφίας. 
Το συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσιογράφων ''ξεκαθάρισε'' τη θέση δηλώνοντας χθες πως ο Τράγκας δεν ήταν... δημοσιογράφος. Ότι ήταν επιχειρηματίας. Ασόβαρα πράγματα. Δεν είναι μόνο ο Τράγκας, πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι, μάλιστα και μέλη της ΕΣΗΕΑ, που είναι και ιδιοκτήτες μέσων.
Για το πως λειτουργεί η δημοσιογραφία έχει ευθύνη η ΕΣΗΕΑ. Δεν βγάζει έξω την ουρά της διαχωρίζοντας τη θέση της από τον Τράγκα, ότι ο μακαρίτης είχε αποστασιοποιηθεί από το σωματείο, χρωστούσε στο σωματείο, αλλά και άφησε απλήρωτους δημοσιογράφους που εργαζόντουσαν στα ιδιοκτησίας του μέσα.
Αυτό είναι το... πρόβλημα; Ότι ο Τράγκας ήταν μπαταξής στους... συναδέλφους του; Κι όχι ότι το σωματείο όφειλε να βγάλει μια ντιρεκτίβα και να απαγορεύσει στα μέλη του να έχουν κάθε σχέση με άτομο που οικειοποιείται την ιδιότητα του δημοσιογράφου και χρησιμοποιεί το λειτούργημα με Ι.Χ. πατέντα,προκειμένου να αγοράζει ακίνητα στο εξωτερικό.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ... , ΤΕΛΟΣ!