DERBY ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΛΙΑΓΚΑ ΣΕ... ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ

 
Έγινε ή δεν έγινε το πάρτυ στο κελί του προφυλακισμένου Λιγνάδη; Ιδού, το αμλετικό ερώτημα και παραπέμπει στον Έλληνα - και σαιξπηρικό - ηθοποιό που σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια δυσφημίστηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα.
Στην πρωϊνάδικη τηλεοπτική εκπομπή του, που κάνει με την  πρώην σύζυγο του, ο Λιάγκας ισχυρίστηκε πως διοργανώθηκε γλέντι με μπουζούκια κλπ. και το διασκέδασαν κι άλλοι κρατούμενοι στο κελί του Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν έγινε κάτι τέτοιο ήταν η αντίδραση από το γραφείο του Κούγια, θα κάνουμε αγωγή, θα ζητήσουμε οικονομική αποζημίωση. Θα ψάξουμε να βρούμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της μαϊμού είδησης.
Είναι το πράμα τόσο σοβαρό και δεν το αντιλαμβάνομαι; Ψέμα, λέει ο Κούγιας. Σύμφωνοι, ψέμα. Ο Λιάγκας έπεσε θύμα παραπληροφόρησης των δημοσιογραφικών του ανησυχιών. Γιατί να είναι και δυσφημιστικό και μειωτικό κι ό,τι άλλο αρνητικό, σε βάρος του Λιγνάδη, αν έγινε ή όχι, αν διοργάνωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης ή όχι το πάρτυ στη φυλακή; Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.
Αν πράγματι έγινε το πάρτυ, στο κελί του Λιγνάδη ή σ' άλλο κελί, κι αυτό είναι άπρεπο, τότε η υπόθεση αφορά τη διεύθυνση της φυλακής. Νομίζω.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΟΣΟ ΕΚΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ