ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ... ΠΩΠΟΣ

 
Όπως ένας Τεξανός αναρτά στο σαλόνι του σπιτιού του το κεφάλι βούβαλου ή ελαφιού, έτσι και η Kylie Jenner, αφού κατέβασε το τζην και τούρλωσε τον πλαστικό πωπό της, ανάρτησε τη φωτογραφία στο instagram. Δουλειά κάνει το κορίτσι. Πουλάει. Αυτή είναι η δουλειά της. Πουλάει τα οπίσθια της, γενικώς το κορμί της, φωτογραφικώς. Μην πάει αλλού το μυαλό σας, είναι από σπίτι, της γνωστής συμμορίας, της οικογένειας Καρντάσιαν ο Βένιαμιν. Η μικρότερη κόρη.

Εκατομμύρια την ακολουθούν στο διαδίχτυο την Κάιλυ Τζένερ. Έχει υποχρεώσεις απέναντι στο πιστό και αξιοπρεπές κοινό της. Γι’ αυτό από τα 17 πλακώθηκε στις πλαστικές. Στα χείλη, στο στήθος, στα αυτιά, σ’ ό,τι σουλουπώνεται. Σ’ όλο της κορμί η 25χρονη σήμερα αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, με δική της σειρά καλλυντικών, ρούχων έχει αφεθεί στις μικροχειρουργικές επεμβάσεις του ειδικού.

Και αφού η reality star, πως αλλοιώς να την πεις, σενιάρισε κάθε σημείο του σώματος της, το... αναρτά και ανεβάζει τη θερμοκρασία των θαυμαστών της, κι όχι μόνο. Βιντεοκλιπισμός. Ένα ακόμα ποπ-κόρν των Καρντάσιανς, για φάγωμα, για κατανάλωση.

Με την τελευταία φωτογραφία της η Κάιλυ ελπίζει ο πωπός της να βρει θέση στο Μουσείο. Δεν το ξέρετε; Στο Μουσείο του Κώλου.
 
Από το 2007 ξεκίνησε το ''οικογενειακό'' reality των Kardashians και η γεννηθείσα το 1997, σα σήμερα 10 Αυγούστου Κάϊλυ έγινε, όχι μόνο λόγω πωπού, παγκόσμια τηλεοπτική και διαδιχτυακή... προσωπικότητα. Γιατί, όχι; Θεωρείται άτομο με επιρροή σε εκατομμύρια πίτουρες. Κόσμο που εργάζεται, κάνει παιδιά, ψηφίζει, βλέπει τηλεόραση, ψωνίζει στα σουπερμάρκετ, πληρώνει φόρους κλπ. Η Κάιλυ Τζένερ από το γάμο της με ράπερ έχει μια κόρη και σήμερα έχει σχέση μ' άλλον ράπερ.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ...