''ΑΓΙΟΣ'' ΤΩΝ... ΚΟΜΜΩΤΡΙΩΝ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

 
Η κουβέντα για τρίχες. Σοβαρή κουβέντα. Δύο άνδρες περιμένουν να κουρευτούν σε γυναικείο κομμωτήριο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές βγαίνουν στο γήπεδο κάθε φορά με διαφορετικό κούρεμα, και περίεργο κούρεμα...» λέει ο ένας.

- Είναι μαλακισμένα... , σχολιάζει ο άλλος.

«Βεβαίως είναι μαλακισμένα...» επικροτεί ο πρώτος, « ... απορώ, όμως, πώς και δεν τους λένε κάτι οι γκόμενες τους, ο πατέρας τους. Να βγαίνουν στο γήπεδο με το ρεζιλίκι τους, την κόμμωση κλόουν...»

- Τι να πει η γκόμενα, όταν κι αυτή είναι μια από τα ίδια; Μήπως έτσι γουστάρει τον χάλια...»

«Εγώ σαν άνδρας θα ένοιωθα πολύ άσχημα να κυκλοφορώ μπροστά στις κάμερες με τόσο γελοίο κούρεμα...».

Ρώτησαν την την κομμώτρια, τον θηλυκό Τρύφωνα Σαμαρά. Ποια είναι η δική σου γνώμη ως άνθρωπος της δουλειάς, γιατί πολλοί νέοι, όχι μόνον παίκτες, θέλουν παρδαλό κούρεμα. Και η κυρία κομμώτρια είπε:
- Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να εντυπωσιάσουν, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση. Τους ενδιαφέρει να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους. Και όλα σχεδόν τα αγόρια ακολουθούν... Σαν επαγγελματίας εμένα με συμφέρει αυτός ο μιμητισμός. Οι μαμάδες φέρνουν τα παιδιά τους, από 7 και 8 χρονών, που θέλουν κούρεμα αλά Ρονάλντο. Δεν κουρεύονται κάθε δύο μήνες και ενάμισυ μήνα, αλλά κάθε 4 εβδομάδες. Έρχονται με τη φωτογραφία του Ρονάλντο, με την τελευταία κόμμωση του... Έτσι θέλουμε, μου λένε, και με δύο «γυμνές» γραμμές στα πλάγια.
Είπε και το άλλο η κομμώτρια:
- Με μοντέλο το κεφάλι του Ρονάλντο και του Μέσι έχει αυξηθεί η δουλειά μας στην πιτσιρικαρία. Όπως πριν από 20 χρόνια δούλευα πολύ... Νταίηβιντ Μπέκαμ! Ο Άγγλος είχε μεγάλο ζόρι με το...κεφάλι του, άλλαζε κόμμωση σχεδόν κάθε εβδομάδα. Κι εγώ έψαχνα στο ίντερνετ το τελευταίο του χτένισμα.
Διαβαστε ακομα:

ΛΕΣΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ... ΑΝΔΡΕΣ