ΒΡΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ... ΥΨΟΣ ΤΟΥ

 
Ο Ζεράρ Πικέ από την Καταλωνία γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1987 και η Σακίρα από την Κολομβια στις 2 Φεβρουαρίου 1977. Τους χωρίζει μια διαφορά ηλικίας δέκα ετών, η τραγουδίστρια είναι μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή. Είναι και η άλλη διαφορά, ο σύζυγος έχει ύψος 1 μ. 94 και η κυρά του μόλις 1 μ.57. Τελικά, τα ένδεκα χρόνια κοινής πορείας και τα δυο παιδιά τους δεν στάθηκαν ικανά να κρατήσουν τη σχέση τους και το γάμος τους.
Με διαφορετική προσωπική περιουσία - ασφαλώς με κομπόδεμα πιο χοντρό η κολομπιάνη -  πήραν πια δρόμους ξεχωριστούς. Εντελώς. Τόσο εντελώς που πλέον ο ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί δημοσίως με το νέο του αμόρε. Μια γυναίκα στο ύψος του και στην... ηλικία του (φώτο). Ένα 23χρονο μανουλομάνουλο. που περήφανη για τον έρωτα (;) της με τον πρώην κάπταιν της Μπαρτσελώνα  σηκώνει ημίγυμνες και προκλητικές φωτογραφίες στα social media. Γιατί;
Να μάθει ο κόσμος όλος ότι ο Πικέ έπεσε σε καλά χέρια. Και όταν την σουτάρει ο ποδοσφαιριστής να ξέρει ο επόμενος ότι τα φτιάχνει με κορίτσι άλφα πράμα και με προίκα. Ποια η προίκα της; Ότι είναι πρώην του Πικέ.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΓΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΑ...