ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ FOLLOWER ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ

 
Εγώ δεν θα το έκανα, ελπίζω και κανένας, ούτε ένας απ' αυτούς που διαβάζουν αποδυτηριάκια. Να πω στον ηθοποιό Μπράντλυ Κούπερ και στο μοντέλο Ίρινα Σάυκ ''Μπράβο, παιδιά, καλά κάνατε και ξαναμονιάξατε, τις καλύτερες ευχές μας, να σας ξαναδούμε ζευγάρι... ''. Απίθανο! Να εύχεσαι το καλύτερο ή το χειρότερο σε κάποιον άγνωστο, με το δικαίωμα του follower.
Να, που συμβαίνει. Οι follower είναι κι αυτοί κανονικοί άνθρωποι, έχουν τις δουλειές τους, τις υποχρεώσεις τους, τα ενδιαφέροντα τους, αλλά δεν αγνοούν το... καθήκον τους να πουν τη γνώμη τους. Καλέ έκανες και τον χώρισες τον κερατά... , βιάστηκες να της δώσεις απολυτήριο, το κορίτσι είναι καλό και το αδίκησες..., στεναχωρήθηκα, έκλαιγα δυο μέρες όταν έμαθα πως έχασες το ρόλο...
Χαμός γίνεται με το νέο ειδύλλιο στο Χόλυγουντ. Η Τζένιφερ Άνιστον βαρέθηκε τη μοναξιά, ίσως και το περίμενε να τα ξαναφτιάξει με τον Μπρατ Πητ και έπεσε στην αγκαλιά κάποιου Τζων Χαμ. Το μέγα νέο μεταδόθηκε με πύραυλο εξωσέτ. Σήμερα αύριο θα σκάσουν αποκαλύψεις. Λεπτομέρειες  για την απόκρυφη σχέση που ξεκίνησε μόλις προ ολίγων μηνών και πλέον βγήκε στον αέρα. 
Πως και πως περιμένουν τη διασταύρωση της σημαντικής είδησης οι follower της ελληνικής καταγωγής σταρ για να της εκφράσουν την άποψη τους. Βέβαια. Δεν είναι κολλητός της Άνιστον ο follower, είναι ''δικός της'' άνθρωπος, όμως. 
Δυο χρόνια μικρότερος της Άνιστον είναι ο 51χρονος Τζων Χαμ, κλασική φιγούρα Αμερικανού, που ακόμα δεν κατάφερε να ανέβει στο πρώτο πρώτο ράφι της κινηματογραφικής βιομηχανίας.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕ...