ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 
Να μη μας κάνει καμία έκπληξη να απατήσει την γυναίκα του, και ποια, παρακαλώ, μια Έμιλυ Ραυαϊκόφσκι, Καμιά, μα καμιά έκπληξη. Στο φινάλε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ότι, δηλαδή, ο σύζυγος σταμάτησε να κάνει κέφι την Έμιλυ, την βαρέθηκε, ρε, παιδί μου, και είπε να δοκιμάσει άλλη πορτοκαλιά. Άλλη λεμονιά.
Το κέρατο δεν είναι κέρατο. Άλλο αν η μοντέλα το πήρε στραβά και χώρισε επιτόπου. Και απ' ό,τι κυκλοφορεί, ζευγάρωσε κιόλας με τον παίδαρο τον Μπραντ Πητ. Ο σύζυγος της Ραταϊκόφσκι, πασίγνωστος τσογλαναράς, το ότι πήγε με άλλη δεν σημαίνει πως φτύνει την μητέρα του παιδιού του. Σε καμιά περίπτωση.
Είναι άντρας πολυγαμικός ο σύζυγος, σκηνοθέτης και παραγωγός του σινεμά. Αν ήταν μονογαμικός, δεν θα την απατούσε λόγω της φύσης του, όχι διότι της είναι... πιστός. Βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, με την ευκαιρία ότι φύτρωσε κέρατο και στο κεφάλι σ' ένα από τα περισσότερο λαχταριστά μανουλομάνουλα. 
Μια από τις κορυφαίες γκόμενες στον πλανήτη είναι τα τελευταία χρόνια η 29χρονη Αμερικανίδα Έμιλυ Ραταϊκόφσκι, τόπ μόντελ και δήθεν ηθοποιός. Ξεχωρίζει από τις άλλες διότι έχει επάνω της το έκφυλο, σε soft εκδοχή. Είναι, βέβαια, και πολύ καλή στη δουλειά της, στο χώρο της μόδας, όπου μετράει όσο δεν το περιμένεις η λεπτομέρεια.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ FOLLOWER ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ