ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ... ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ

 
Αυτό το έργο της περιβόητης πια «σεξουαλικής παρενόχλησης» χωρίς υπερβολή το έχουν αναγάγει σε νάμπερ ουάν ζήτημα στον πλανήτη. Και δεν έχουν σταματήσει να το παρατραβάνε. Μέχρι πότε; Δεν είμαστε γραφικοί και συνωμοτικοί να αμολήσουμε καμιά ανοησία. Και να υπονοήσουμε ότι κάνει κρα η δουλειά, είναι βρώμικη. Ύποπτη. Άλλη είναι η σκοπιμότητα της «επιχείρησης» να στιγματίζεται και το πιο αθώο αρσενικό φλερτ σε γυναίκα. Και να εμφανίζουν σεξομανή, ερωτύλο, ανώμαλο και τον φυσιολογικό αρσενικό.
Πουλάνε ηθική. Βασικό αυτό. Αυτός που καταδικάζει τις ερωτικές, σεξουαλικές ακρότητες είναι άτομο ηθικό. αξίζει να τον εμπιστεύεσαι, πολιτικός είναι, μητροπολίτης, δημοσιογράφος.
Μια κυρία μπήκε κι αυτή στο κόλπο. Μας είπε το δικό της ποίημα και ό,τι πιάσει. Σε δημοσιότητα βέβαια, εννοώ. Τι θα της γράψουν, σε ποιες εκπομπές θα την καλέσουν. Μαγκιά. Θα κερδίσει προβολή, και θα μας πει ότι δεν κανένα πουτανάκι.
Τι είπε η κυρία; Πως στην αρχή της καριέρας της, ένας σκηνοθέτης ζήτησε να δει το στήθος της. Κι αυτή, η σωστή επαγγελματίας και ηθικός άνθρωπος, δεν του το έδειξε.
Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να ‘ναι κολάσιμο να δείξει ηθοποιός το στήθος της στον μάστορα. Που ζούμε, ρε! Σε εποχή που δεν υπάρχει γυμνό βυζί στο σινεμά; Και η πιο σοβαρή ηθοποιός αν το απαιτεί το σενάριο της ταινίας θα εκθέσει φόρα παρτίδα στην κάμερα το στήθος της.
Καθόλου περίεργο, λοιπόν, ο σκηνοθέτης να θέλει να εκτιμήσει αν τα συγκεκριμένα δυο πραγματάκια στο στήθος της κυρίας προσφέρονται για κινηματογραφική εκμετάλλευση στο βαθμό των απαιτήσεων του ρόλου. Ο σκηνοθέτης θεμιτό είναι να μπανίσει τι σόι στήθος διαθέτει η ηθοποιός. Τα έχει μικρά, σε μέγεθος αχλαδιού ή πεπονιού. Σήμερα και το τελευταίο πλάνο κάθε ταινίας είναι προσχεδιασμένο και στην παραμικρή του λεπτομέρεια, ποια απόσταση, πόσο πλάγια λήψη, ποιος ο φωτισμός κ.λ.π.
Διαβαστε ακομα:

ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ