ΠΗΤΜΠΟΥΛ ΜΕ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

 
Για φασίνες βαρέων βαρών λερωμένες είναι, έχει και μάπα που μοιάζει με σάπια πλυγούρια. Αφόδευσε, αυτό διέπραξε με περίσσια δημοσιογραφική χάρη και εσάνς ακαταμάχητης σεξουαλικής τόλμης σε βάρος ενός κυρίου, επώνυμου ομοφυλόφιλου. 
- Της χρειάζεται χρυσαυγίτης 
Αυτό σε βάρος του gay κι άλλα τέτοια βγήκαν από το αρσενικό πητπμπούλ με την κάργα αδερφίστικη ραδιοφωνική συμπεριφορά του. Μόνον ένα ντόπερμαν θηλυκό με ροζ φιογκάκια θα διέσυρε κάποιον, με τόσο φτηνό, τόσο αδερφίστικο τρόπο.

Ζούμε, όμως, σε μια κοινωνία αληταριό σκέτο. Μπορεί ο καθένας να πουστοφέρνει και μετά να ζητάει συγγνώμην. Νέα προσπάθεια, δηλαδή, να κλέψει την παράσταση.

Η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή υποτίθεται το θηλυκό κορμί, το θηλυκό μυαλό, κάτι τέτοια για τον gay. Και μετά o δημοσιογράφος το παίζει θέατρο και τρικυμία στο κεφάλι, μετά Συγγνώμην, έκανα λάθος, παρεκτράπηκα, μετανοώ.

Απίστευτο. Να ζητάει συγγνώμην η μάπα γιουβαρλάκι που δεν το τρώνε ούτε τα ποντίκια. Μόνον ένας φιρμάτος faggot, μια sissy της βρετανικής royal court, γεμάτος πούντρες και αρώματα, βαρεμένος από εγωπάθεια θα έκανε υπόκλιση εκεί που είχε φτύσει. Τελικά, ποιος χρειάζεται τον χρυσαυγίτη του;

Διαβαστε ακομα:

ΚΟΒΟΥΝ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ