ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

 
Πρόκειται περί χοντροκομένης ανοησίας να χαρακτηρίζονται «διαπλεκόμενοι» μονάχα οι επιχειρηματίες. Ιδιαίτερα εκείνοι που έτσι κι αλλοιώς έχουν μία σχέση με μπίζνες του δημοσίου. Διαπλεκόμενοι είναι και οι πολιτικοί. Και οι πρωθυπουργοί. Και οι αρχηγοί κομμάτων.
 
Η διαπλοκή γεννήθηκε με την απαρχή της μεταπολίτευσης. Παραμύθια. Τίποτα δεν είναι καινούργιο. Όλα ε΄χουν την προ>ϊστορία τους. Το παρελυόν τους. Το έρωτημα είναι αν οι πολιτικοί είναι εκείνοι που πρωτόβαλαν στο σπορ της διαπλοκής τους επιχειρηματίες, κι όχι το αντίθετο.
Ασφαλώς και οι επιχειρηματίες δεν είναι... αυτοδιαπλεκόμενοι. Και στο παιχνίδι, στον ιστό της διαπλοκής παίζουν και οι δημοσιογράφοι. Και οι εκδότες. Και οι παρουσιαστές. Οι σχολιογράφοι. Επόμενο.

Κάποιος δημοσιογράφος είναι αξία. Δημοσιογραφική, τηλεοπτική αξία. Είναι δύσκολο να... αποφύγει τα δίχτυα της διαπλοκής. Αφού μετράει στη δουλειά του! Αφού είναι πρώτη μούρη. Άρα, είναι κομματάκι δύσκολο να μείνει έξω από το κόλπο. Το πιθανότερο να υποκύψει, και ανάλογα με την κλάση του θα παίξει όσο γίνεται διακριτικά.

Διαβαστε ακομα:

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ, ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ