Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ... ΜΠΕΛΑ ΘΟΡΝ

 
Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι... Λουτσιάνο. Ο Κολομβιανός ήρθε στον Ολυμπιακό να παίξει μπάλα, ίσως αύριο μεθαύριο να κάνει μια ακόμα μεταγραφή. Είναι 31 χρονών και δεν σκέπτεται από τώρα το τέλος του. Σημασία έχει ότι η νέα του ομάδα ποντάρει σ' αυτόν ότι θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Επειδή πράγματι ο Χάμες είναι αξιόπιστη μεταγραφή και το δείχνει με το παραπάνω, όποτε χρησιμοποιείται. Έλα, όμως, που οι φήμες θέλουν τον Χάμες ζευγάρι με την γκομενάρα Μπέλα Θορν, Με το δίκιο του ο Μαρινάκης να... ταράχθηκε μόλις άκουσε τα νέα, διότι η 25χρονη Αμερικανίδα είναι... άλλο πράμα. 
Ήρθε και το δημοσίευμα που αποκάλυπτε τη σχέση της Μπέλας με τον ποδοσφαιριστή, ένα γεγονός καθόλου, μα καθόλου ευχάριστο για τον Μαρινάκη και τον Μίτσελ. 
Ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο η Μπέλα Θορν, από πιτσιρίκι άρχισε να κάνει καριέρα στη showbiz, και ήδη είναι ατέλειωτη η λίστα με τους επώνυμους εραστές της. Το κορίτσι δεν θέλει μα μείνει στεγνή ούτε μια μέρα. Από τη μια σχέση πηδάει στην επόμενη. Ήδη δήλωσε ότι είναι pansexual και bisexual, δηλαδή τα κάνει όλα και μ' όλους, άνδρες ή γυναίκες. Δικαίωμα της θα πεις, αλλά όχι καινα ξεμυαλίσει το δικό μας παιδί. Ο Κολομβιανός του Ολυμπιακού είναι χωρισμένος από το 2017.
Μήπως έχει κάνει λάθος η Μπέλα; Σεξουαλικά η κυρία, ορφανή από τον πατέρα της, Κουβανό που σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα, νταραβερίζεται μόνο με ηθοποιούς, τραγουδιστές, κιθαρίστες. Δεν είναι της μιας νύχτας, αλλά δεν το παρατραβάει στις σχέσεις της. Στο φινάλε υπάρχουν κι άλλοι άνδρες να τους.. δοκιμάσει. Μήπως, λοιπόν, έχει τη λανθασμένη πληροφορία ότι ο Χάμες Ροντρίγκες είναι καλλιτέχνης, ένας ράπερ, κάτι τέτοιο;
Διαβαστε ακομα: