ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

 
Ο δημοσιογράφος, αυτός που είναι παρουσιαστής ή λέει το δελτίο ειδήσεων σε κανάλι, ασφαλώς δεν είναι τραγουδιστής. Ούτε ποδοσφαιριστής. Όταν, όμως, φάει τα ψωμιά του, όταν δεν περνάει πια η μπογιά του στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, δεν πάει σπίτι του. Παραμένει στο χώρο, αλλά αλλάζει κλάση. Συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής, ίσως και της Γ΄ εθνικής. Όπως ο μεγάλος ποδοσφαιριστής, που λόγω ηλικίας φοράει τη φανέλα μικρότερων ομάδων. Το ίδιο ο τραγουδιστής που δεν βρίσκει πλέον μεροκάματο στα καλά μαγαζιά, τραγουδάει τα προσωπικά του σουξέ σε ταβέρνες κοσμικές και κάνει αρπαχτές στην επαρχία.  
Η μεγάλη ομάδα είναι ''καταδικασμένη'' να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα ή να ψευτοπρωταγωνιστεί. Όχι να σκύψει το κεφάλι και να αποσυρθεί από τον πρωταθλητισμό. Είναι δεδομένη η ''πίεση'' του οπαδικού κόσμου. Η ομάδα δεν είναι άτομο, είναι μέγεθος και το ορίζει το μπούγιο του κόσμου, όχι ένας επιχειρηματίας, και ο πιο δυνατός, όχι ένας προπονητής όσο κι αν έχει δεθεί με την ομάδα.
Και το κανάλι πρώτης γραμμής για να κρατηθεί υψηλά, σε θεαματικότητες, δεν θα ανανεώσει με τον παρουσιαστή που μπήκε στη φθορά. πήρε την κάτω βόλτα. Και από την πλευρά του το κανάλι θα αναζητήσει πιο πιασιάρικους παρουσιαστές και ξανθιές που τα λένε καλύτερα.  
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ... ΜΠΕΛΑ ΘΟΡΝ