ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ FACEBOOK

 

Παγκόσμιο γεγονός. Συμπαντική έκπληξη! Το σύμπαν σοκαρίστηκε. Το 2018 για μια ολόκληρη ώρα “έπεσε” το facebook. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Χάθηκε το Νο1 μέσο της γης. Λες έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι. Ανοησίες είπαν. Το σωστό ήταν α πεις ότι η εξαφάνιση του facebook μοιάζει να σταμάτησε τη κίνηση του πλανήτη. Γίνεται αυτό; Ποτέ! Γίνεται, ρε! Κάποτε θα γίνει κι αυτό, όμως όχι ακόμα, θα χρειαστούν κάποια δις χρόνια.

Γιατί, λοιπόν, κλάταρε το facebook, που πρωτοεμφανίστηκε το 2004, σα σήμερα 4 Φεβρουαρίου;  Να το αποκαλύψουμε. Επειδή αυτό αποφάσισε ο ίδιος ο Ζούκερμπεργκ. Επειδή αισθάνεται θεότητα, επειδή ακόμα και το facebook ελέγχεται, δεν είναι ανεξέλεγκτο, όσο κι αν έχει “ξεφύγει” σε υπερδιαστημική διάσταση.

Δεν υπάρχει καμία γήινη δύναμη να προστατεύσει την Γη από μετεωρίτη. Στα παπάρια της της μάνας Γης, κρατάει χιλιάδες αιώνες το μυστικό της αυτοπροστασίας της. Η αόρατη ασπίδα αποκρούει, λοξοδρομεί την πορεία, το όργιο των μετεωριτών που κατευθύνονται προς τον πλανήτη μας..

“Έπεσε” το facebook γιατί οι ίδιοi το 'ριξαν. Και δεν πρόκειται για “πείραμα”, αλλά για να καταδείξει με την εξαφάνισή του επί μία ώρα, τη σημασία της ύπαρξής του.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ... ΜΠΕΛΑ ΘΟΡΝ