ΧΟΝΤΡΟKONOMAEI Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ AΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙΛΗΚΙ ΤΟΥ

 
Kaili Tzener. Ένα τίποτα είναι Νο1 στη γη. Η μικρότερη σε ηλικία Καρντάσιαν, αυτή η παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας τηλεπερσόνα, αυτό το μηδενικό πράμα δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός και έχει εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Φοβερό! Να ''ακολουθείς'' στην κοινωνική δικτύωση μία γκόμενα που δεν έχει να σου πει τίποτα το άξιο λόγου. Και να την πληρώνεις από επάνω! Να στα παίρνει, με μία άλλη κουβέντα.

Πέρα από όλες τις άλλες μπίζνες, δηλαδή πέρα από τα άλλα έσοδα της η Καϊλυ Τζένερ των Kardashians, αμείβεται με κοντά στο μισό εκατομμύριο δολάρια για κάθε διαφήμιση στο λογαριασμό της. Πληρωμένες ρεκλάμες, αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί, τόσοι ατέλειωτοι μαλάκες που την… ακολουθούν. Τι λέει, τι κάνει, πώς πάει η σχέση της με τον ράπερ γκόμενό της κλπ κλπ.

Με λιγότερους ακολούθους, σίγουρα κι αυτός με  περισσότερους από 110 εκ. μαλάκες, όμως τα ίδια λεφτά με την Kaili Tzener κονομάει από διαφημιστικά μηνύματα στο λογαριασμό του στο Instagram ο Κριστιάν Ρονάλντο. Άρα, περισσότερο ακριβοπληρωμένος και από την 45χρονη των Καρντάσιανς, την πρώτη στον κόσμο, είναι ο Πορτογάλος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συμπέρασμα. Το σταριλήκι ζει! Και το φαινόμενο του star system είναι υπόθεση του κόσμου. Των καταναλωτών. Ο ''λαός'' είναι εκείνος που δημιουργεί τα είδωλα του, και τα κρατάει στον ουρανό. Δεν επιβάλλονται στο κοινό με την όποια αξία τους οι ποδοσφαιριστές, οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί, τα μοντέλα, τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Τη λάμψη τους τη χαρίζει ο κοσμάκης.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑ