ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...

 
Αυτό που συμβαίνει με την Μαντόνα μάλλον δεν έχει προηγούμενο. Δεν μας ενδιαφέρει, ποσώς... Το πράμα. όπως και να το δει κανείς, παρουσιάζει ακαδημαϊκό ενδιαφέρον. Ψυχολογικό, κοινωνικό, τέλος πάντων τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος που τα έχει κάνει όλα κι ακόμα δεν έχει γεμίσει τη ψυχούλα του.
Πριν καλά καλά η βασίλισσα της ποπ σουτάρει τον καινούργιο γκόμενο της και αφού οι παρατρεχάμενοι γύρω της πληροφορήσουν τα μμε πως δεν τρέχει κάστανο, κανένα τραυματικό κενό με την απώλεια του πιτσιτρικά, του κατά 35 χρόνια νεότερους της, η κυρία βρήκε καινούργιο πετεινάρι... Κατά 41 χρόνια μικρότερο της.
Άσε το παγκόσμιο ρεζιλήκι των μμε... Κάθε φορά μιλάνε για τον καινούριο... έρωτα της Μαντόνα. Έρωτας! Καμιά καψούρα, κανένα γκομενιλήκι. Συναίσθημα!
Και όλο κατεβάζει την ηλικία του καινούργιου. Ο έσχατος είναι 23 χρονών, ψευτοαραπάκος κι αυτός, Οι λευκοί απορρίπτονται,
όχι απαραίτητα λόγω χρώματος επιδερμίδας.
Γιατί σχετίζονται, έστω και λίγες μέρες οι γκόμενοι με την βασίλισσα, που μοιάζει πια με πλαστική σαμπρέλα; Γιατί, όχι! Όποιος ευλογηθεί από την  Μαντόνα αποκτά το προνόμιο να δει τη φάτσα του και τα μπράτσα του στα πιο διάσημα περιοδικά στον κόσμο. Και μια ζωή να λέει πως χρημάτισα ''πρώην'' της βασίλισσας, το στέμμα μου πήρε μια ανάσα από την κολυμπήθρα της τραγουδίστριας.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΗΣ SILICON VALLEY ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ