ΜΠΕΤΟΒΕΝ, ΜΟΤΣΑΡΤ ΚΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 
''Χώρισα σύντροφο μου όταν έλεγε πως ο Μπετόβεν είναι  καλύτερος του Μότσαρτ... ''. Κι εγώ θα σας πω γιατί ένας πολύ δικός μου άνθρωπος σούταρε την συντρόφιοσσα του. Μπλέξαμε, θα σκεφτεί κανείς, με τις συντροφικότητες. Γιατί, όχι; Όταν τα πράγματα είναι σοβαρά, πολύ σοβαρά.
Η κυρία Ματθίλδη Μαγγίρα, πασίγνωστη ηθοποιός, το είπε. Και επειδή το πράμα είναι σοβαρό δημοσιεύτηκε στα μμε. Έτσι είναι. Δεν γράφουν την κάθε μαλακία που θα πει ο όποιος. Γράφουν αυτά που έχουν με βαρύτητα.
Είναι δυνατόν να στεριώσει συντροφιά ανάμεσα σε δυο άτομα όταν ο ένας επιμένει ότι καλύτερος είναι ο [πετόβεν κι άλλος ότι υπερέχει ο Μότσαρτ; Εδώ ένα φιλαράκι τα είχε βρει μαγικά με γκομενάκι, σ' όλα, όχι μόνο στο σεξουαλικό τομέα, μέχρι που γεννήθηκε το κενό ανάμεσα τους...
Η κυρία δήλωσε οπαδός του Ολυμπιακού κι ο άλλος τα χρειάστηκε! Τι γίνεται με την γάβρισσα; Αυτό που έγινε ήταν να το διαλύσουν το χωριό.
Με την ευκαιρία. Το Ματθίλδη είναι εβραϊκό όνομα και σημαίνει Δώρο του Θεού. Για τους Γερμανούς που συνήθως το χρησιμοποιούν σημαίνει δύναμη στη μάχη επάνω.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ