ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ... ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!

 
Δεν το κρύβω πως περιμένω με ενδιαφέρον ποια, τελικά, θα είναι η κατάληξη της ιστορίας του Ντόναλντ Τραμπ με την κυρία Στόρμυ Ντάνιελς. Το πράμα φαντάζει για σκάνδαλο πιπεράτο και σεξουαλικό και βαρύνει τον πρώην πρόεδρο και σίγουρο διεκδικητή στις εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ. Βιάζομαι να σημειώσω ότι κάπου μου βρωμάει η δουλειά. Δεν είναι δυνατόν κοτζάμ Τραμπ να είναι ανοιχτός, να είναι τόσο εύκολος στόχος. Να έχει αφεθεί ανυπεράσπιστος να τον κάνουν ρεζίλι και σαράντα κομμάτια.
Κατ' αρχήν ποια είναι με δυο λόγια η Στόρμυ Ντάνιελς (φώτο) που κατηγορεί τον Τραμπ, κι εγώ υποψιάζομαι ότι μαζί της την έχει ψήσει στο σικέ ο Ντόναλντ, προκειμένου να βγει καθαρός. Η 44χρονη διαζευγμένη Στόρμυ, λοιπόν, με τους τρεις γάμους στο παρελθόν, ξεκίνησε να κάνει επαγγελματικό στρηπτήζ από μαθήτρια του λυκείου. Στη συνέχεια, και χάρη το υπερβολικό της στήθος, έμπλεξε με την παραγωγή πορνογραφικών ταινιών. Που κολλάει ο Ντόναλντ Τραμπ;
Παντρεμένος με την Μελάνια ο Τραμπ καψουρεύεται την Στόρμυ και συνουσιάζονται σε ξενοδοχείο. Ο Τραμπ, πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε εκπομπές στην τηλεόραση και διοργάνωνε καλλιστεία σε κανάλι. Πρότεινε στην γκόμενα να βγαίνει σε κανάλι και να την πληρώσει ένα ποσό ''πακέτο'', τηλεόραση συν σεξ. Το ποσό συνολικά 130.000 από τον Τραμπ στην κυρία προερχόταν από χρήματα που ο επιβήτορας είχε συγκεντρώσει στην προεκλογική του εκστρατεία.
Ο Τραμπ παίζει και γαμώ την επίθεση. Ότι όλα όσα ισχυρίζεται το πουτανάκι δεν ισχύουν και είναι αλήτες οι δικαστές που παίρνουν ως αξιόπιστη μια πρώην χορεύτρια αισθησιακού χορού.
Διαβαστε ακομα:

ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ