ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ Η ΦΑΤΣΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ!

 
Η κυρία λέει πως δεν έχει κάνει καμιά... παρέμβαση στο πρόσωπο της. Ποιος σοβαρός ασχολείται τι λέει η ίδια για τη μάπα της. Και για το οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. Αυτή και όποιος άλλος. Επιτέλους! Αυτό δεν λέγεται ελευθερία, δημοκρατία και επικοινωνία και όπως αλλοιώς ειπωθεί η απόλυτη σαχλαμάρα να σχολιάζει, να... αποκαλύπτει ο κάθε πίτουρας μια γελοιότητα. Οι εξωγήνιοι, οι έξω αποδώ σταμάτησαν τις επισκέψεις στον πλανήτη μας διότι πήραν πρέφα το κίνδυνο. Να κολλήσουν μαλάκια. Δεν θέλει πολύ! Η σάχλα στις παγκόσμιες κοινωνίες είναι μεταδοτική.
Επί του θέματος. Η πρώην σταρ του σινεμά Μεγκ Ράιαν ''έφτιαξε'' τη μούρη της. Έγινε πατσαβούρα σκέτη. Η φωτογραφία δεν είναι... δίκαιη, δεν δείχνει τα χάλια της. Έτσι είναι. Με τα μπότοξ και τις πλαστικές η 61χρονη ηθοποιός στην πραγματικότητα δείχνει 20 χρόνια μεγαλύτερη.
Δεν κρύβεται η ηλικία, απλά φεύγουν οι ρυτίδες και τα ζαρώματα. Κι όλα αυτά τα ρεζιλήκια επειδή κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι αρνούνται να γεράσουν. Να αποδεχθούν, δηλαδή, ότι έχουν προστεθεί στην ηλικία τους κάποια χρονάκια. Ποιον κοροϊδεύουν εκτός από τον εαυτό τους; Δεν τον κοροϊδεύουν, τον γελοιοποιούν.
Διαβαστε ακομα:

ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΚΑΙ... ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ