ΕΓΙΝΕ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...

 
Δεν βρήκα άνθρωπο να πει κάτι για την γιουροβίζιον. Καλέ, έγινε το κόλπο και δεν το πήραμε πρέφα. Κοτζάμ, λέει, διαγωνισμός τραγουδιού της Ευρώπης. Κάτι άκουσα περί τούτου όταν... σχολίασαν την ΕΡΤ. Σχόλια επικριτικά και τοξικά. Άλλο πάλι αυτό! Ένα πράμα πεθαμένο, σώνει και καλά να έχουν απαίτηση δήθεν να λειτουργεί αποτελεσματικά, σα να υπάρχει.
Γιατί, όμως, έγινε η γιουροβιζιον δεν μας προκάλεσε την προσοχή; Φταίει ο Κιλιμάντζουρας, πως διάολο λένε αυτή την ποντικομαμή, τον αντίπαλο του Ερντογάν; Λέω, μήπως μας αποπροσανατόλισαν οι εκλογές της Τουρκίας. 
Το παιδί αποκλείστηκε, δεν πέρασε στον τελικό. Αυτή ήταν η αιτία. Το 16χρονο που έστειλε η ΕΡΤ πήγε άποτο. Ποιος ασχολείται με αποτυχίες, Αν πήγαινε καλά ο μικρός η γιουροβίζιον θα έκανε παρέλαση στα κανάλια και όλοι οι... σχετικοί θα αμολούσαν τις παπαριές τους. Ο ντόρος. Ποιος Μητστσοτάκης και Τσίπρας. Η Ελλάδα νίκησε, αυτό έχει σημασία.
Αυτοί είμαστε. Λέμε ΝΑΙ στα σουξέ, έστω και μιας μέρας, μιας εβδομάδος, γυρίζουμε την πλάτη στα ΟΧΙ. Τι, δηλαδή, εκτός κόλπου ο... εκπρόσωπος της Ελλάδος και ο κόσμος και τα μμε να πλακώσουν τις αναλύσεις της αποτυχίας και να ζητήσουν ευθύνες και παραιτήσεις; 
Διαβαστε ακομα:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΣΙΣΥ