Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...

 
Η αγριογκομενάρα. Η γυναίκα. Την βλέπεις και λες πως η κυρία δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί πρώτα σαν γυναίκα. Επιτέλους! Ανήκουμε στην κατηγορία ανδρών, που όλο και λιγοστεύει, και θεωρούμε τιμή και καύχημα για κάθε γυναίκα να μην αρνείται το φύλο της. Να εργάζεται, να στέκεται μόνη στα πόδια της, να κάνει καριέρα, να μην εξαρτάται από τον άνδρα, αλλά να μη χάνει τη θηλυκότητα της. Και τη σεξουαλικότητα της.
Αυτή η μπασταρδεμένη Μεξικάνα μοιάζει περισσότερο Μεξικάνα από κάθε άλλη γνήσια Μεξικάνα, η Λωρέν Σάντζεζ είναι η απόλυτη γυναίκα. Ο ορισμός της ατόφιας γυναίκας, της ικανής να στέλνει στον παράδεισο τον άνδρα. Δεν κατάλαβα. Κανένας άνδρας δεν μπορεί να πάει μόνος του στον παράδεισο. Εκτός αν του σφραγίσει το εισιτήριο μια γυναίκα. Μια σαν την 53χρονη δημοσιογράφο Lauren Sanchez. Η παρά τον πλουσιώτερο στον πλανήτη. Τον Τζεφ Μπέζος.
Από τη μια βάλε τα ατέλειωτα φράγκα του Μπέζος και από την άλλη την Σάντσεζ. Τι αξίζει περισσότερο; Αυτό που δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση ζωής. Νόημα ζωής. Και ποιο είναι αυτό; Το έχουν πει όλοι, πατριάρχες και άγιοι. Και πρώτος απ' όλους ο Θεός. Να πας στον παράδεισο. Ε, η αγριογκομενάρα Λωρέν Σάντσεζ στο εγγυάται. 
Στη φώτο, ο χάλιας Μπέζος στην κρουαζιέρα με το ιδιωτικό του σκάφος και το χρυσοπούλι του παραδείσου. Την Μεξικάνα έκφυλη από τα μαλλιά μέχρι τις πατούσες.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΥΛΑ, ΜΕ ΒΟΥΛΑ