Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ

 
Η διαπλοκή είναι καλή, είναι και κακή. Δεν είναι μόνο ύποπτη και γαι φτύσιμο, είναι και μέσο και τρόπος να αναδειχθεί ο έξυπνος, ο δημιουργικός. Αναφέρομαι στον 67χρονο Ινδό μεγιστάνα, που για πλάκα ξόδεωε τα δις για πάρτη μιας μπουχέσας. Του γάμου του 28χρονου γιου του, αυτός είναι η μπουχέσα. 
Είναι κάποιος στο κόλπο της Διαπλοκής για να κερδίσει και να προσφέρει στην κοινωνία. Από την άλλη παίζει στη διαπλοκή, για να λαμογιάρει, να υπηρετήσει έναν διαπλεκόμενο, π.χ. ένας τυχοδιώκτης πολιτικός. Ο πατέρας της μπουχέσας χρησιμοποίησε τη διαπλοκή για να επεκτείνει την επιχειρηματική του δράση. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μην τα μπερδεύουμε. 
Τα έχει ο Ινδός Αμπάνι, τα κονομάει και τα ξοδεύει. Τους δίνει και καταλαβαίνουν. Το 2018 έδωσε του κόσμου τα φράγκα, κοντά στα εκατό εκατομμύρια δολάρια, για το γάμο της κόρης του και τώρα, για τον γάμο του γιου του, ξεπέρασε κάθε φαντασία. Στα εννέα εκατομμύρια δολάρια πήρε μόνο το τσογλανοκόριτσο η Ριάνα. Τα βλέπει η Φουρέιρα και παλαβώνει. Το 2018 στο γάμο της κόρης είχε τραγουδήσει η Μπιγονσέ.
 
Ο Μουκές Αμπάνι (φώτο, στο κέντρο, πίσω του ο γιος του), πρόεδρος του κολοσσού του πετρελαίου και των τηλεπικοινωνιών Reliance Industries, είναι ο πλουσιότερος επιχειρηματίας της Ασίας και 10ος κατά σειρά παγκοσμίως, σύμφωνα με τον κατάλογο του Forbes. Έχει το πιο ακριβό σπίτι στον κόσμο, αξίας πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Η κατοικία της οικογένειας του Αμπάνι, είναι ένας ουρανοξύστης 27 ορόφων, με 600 μόνιμους υπαλλήλους, το βλέπεις και χαζεύεις

Διαβαστε ακομα:

Η ΜΟΔΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ... ΣΤΗΘΟΣ