ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ, ΚΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ;

 
Μετά από κούρσα και παρά την πίεση αντιπάλου, ο παικταράς κάνει ένα εκπληκτικό γκολ από μακριά και πολύ πλάγια θέση. Ψιλοβελονιά σκέτη και ο σκηνοθέτης επιτόπου αλλάζει εικόνα και δίνει το λόγο σ'... άλλον σπήκερ, για να μας πει αυτός, τι; Ότι τώρα η τάδε ομάδα... άλλου ομίλου θέλει ένα γκολ ή να ισοφαρίσει κλπ. κλπ. Βλέπουμε με αγωνία και θαυμασμό τον ακροβάτη να εκτελεί το νούμερο του εκεί υψηλά κάτω από την τεράστια τέντα του τσίρκου και η κάμερα γυρνάει στον κλόουν, παιχνιδίζει με μια μαϊμού.

Φοβερό. Παίρνει το ρίσκο ο ακροβάτης και ο σπήκερ αναρωτιέται ''Θα πέσει ή δεν θα πέσει... Θα σκοτωθεί αν τσακιστεί ή θα σπάσει μονάχα τα πλευρά του;''. Όχι, ρε, παιδιά!

Εντάξει, η τεχνολογία έχει ξεφύγει, επιτρέπει την εναλλαγή της εικόνας και την γρήγορη επιστροφή στο ίδιο γήπεδο, όπως και την ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση δυο και τριών αγώνων. Γίνεται, όμως, κατάχρηση, μάλλον επίδειξη ενός άχρηστου τηλεοπτικού προυραλισμού σε βάρος του θεάματος. Στο φινάλε ποδόσφαιρο βλέπουμε, όχι ιπποδρομιακή κούρσα με την αγωνία του τζογαδόρου, ποιο άλογο θα τερματίσει πρώτο, αν βγαίνει το ποντάρισμα μας.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...