ΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

 
Απίστευτο, μα την αλήθεια. Μια χοντρέλω, μια κάργα στις πατσές, τόσο παχειά, που επάνω της χάνονται τα βυζιά της, πέταξε τη μπλούζα στον κόσμο. Τι ήταν αυτό; Εγώ θα σου πω. Τέχνη είναι. Και γαμώ την τέχνη.
Είμαι αυτή που είμαι, να με φτύνεις σα κορμί, να μη λέω τίποτα σεξουαλικά, όχι μόνο, να με βλέπει κανείς και να με λυπάται, και η κυρία να είναι όλα τα λεφτά σαν τραγουδίστρια, Να δίνω ό,τι περιμένει ο άλλος από μένα σε κέφι. Ναι, η  Ματούλα αυτό ''είπε'' στον κόσμο που την άκουγε, όσο τραγουδούσε. Χοντρή, κουτσή, άσχημη, με γουστάρετε διότι σας φτιάχνω κι όχι γιατί διαθέτω γραμμές μοντέλου.
Βρήκαν θέμα για τις εκπομπές τους και είπαν πολλά χωρίς να λένε τίποτα για την κυρία Ματούλα Ζαμάνη. Την 43χρονη από το Μέτσοβο που όχι μόνο κρατάει μικρόφωνο, αλλά γράφει και στίχους και μουσική .στα τραγούδια της. 
Σχεδόν, τι σχεδόν, και πολύ αηδιαστικό μια γυναίκα η οποία αντί να κρύβει τα περιττά κρέατα της, τα έκανε φόρα παρτίδα, προκειμένου να προβάλλει το καλλιτεχνικό της Εγώ. Και τα κατάφερε! Τι να το κάνει το προσωπικό κοινό, χρειαζόταν να την μάθει όσο γίνεται περισσότερο ντουνιάς. Και στην κυλότα της οι υποψήφιοι εραστές.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 90!