ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Αυτός που πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές είναι ένας ηλίθιος. Το αποφάσισαν στο κόμμα που λέγεται ΔΗΜΑΡ. Όποιος εργαζόμενος συντηρεί με τη δική του συμμετοχή το ασφαλιστικό του ταμείο, για να συνταξιοδοτηθεί και εξασφαλίσει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είναι κορόιδο. Σ’ αυτό συμφώνησαν οι βουλευτές  και τα στελέχη του κόμματος ΔΗΜΑΡ.

Φοβερά πράγματα. Με τα λεφτά των φορολογούμενων πληρώνονται βουλευτές. Και κόμματα, ακόμα κι εκείνα που ξευτυλίζουν κάθε έννοια πολιτικής ισονομίας. Και ευθύνης. Κάνουν πολιτική για να διχάζουν τον κοσμάκη. Οι άνθρωποι θέλουν ξύλο. Λέω γι’ αυτούς της ΔΗΜΑΡ. Με βρεγμένη σανίδα. Και μετά να τους ξεβρακώσεις.

Βγάλανε φιρμάνι. «Κανένας πολίτης δεν πρέπει να μείνει χωρίς υγειονομική περίθαλψη, ανεξαρτήτως κάλυψης». Το μνημείο του απόλυτου λαϊκισμού.

Δωρεάν περίθαλψη, λοιπόν. Και σ’ αυτούς που δεν δικαιούνται. Μόνον που δεν θα είναι δωρεάν.

Δωρεάν θα οφελείται ο μη ασφαλισμένος. Τα φάρμακα, οι γάζες, οι ενέσεις, οι γιατροί, τα νοσοκομεία, όλο το κύκλωμα υγείας δεν παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του. Από κάποιο ταμείο βγαίνουν τα πακέτα. Και τα ταμεία γεμίζουν παράδες από τις εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών.

Μας είναι αδιάφορο, λένε στη ΔΗΜΑΡ. Πληρώνει κάποιος το ταμείο του, δεν πληρώνει, το ίδιο είναι. Να κόψει το λαιμό του το κράτος να καλυφθούν οι πάντες.

Αυτοί, δηλαδή, που επιβαρύνονται να αναλάβουν και τα έξοδα των τσαμπατζήδων.

Διαβάστε ακόμα:

«Φιλανθρωπία» αλά Ρομπέν των δασών