ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Μαχαιριά στα πλευρά του δημάρχου Πειραιά Μιχαλολιάκου η υποψηφιότητα Γιάννη Μώραλη. Να μάθει ο Μανιάτης πρώην υπουργός ότι στον Πειραιά αφεντικό είναι ο Μαρινάκης, και όποιος δεν τον προσκυνάει θα έχει προσωπικό κόστος.

Πώς θα γίνει, δηλαδή; Είσαι δήμαρχος στο λιμάνι, στην επικράτεια του Ολυμπιακού κι εσύ, κύριε Μιχαλολιάκε, θα νταραβερίζεσαι με Μελισσανίδηδες, με άτομα εκτός οικογένειας γάβρων; Θα το πληρώσεις.

Έτσι είναι. Δεν τα αφήνει αυτά να περάσουν σα να μην έγιναν ο Μαρινάκης. Για να καταλάβει ο καθένας, όχι μόνον κάποιος Μιχαλολιάκος, ότι η δύναμη του Ολυμπιακού δεν αγνοείται. Ο πρόεδρος του δεν αγνοείται, δηλαδή.

Αυτά ισχύουν στην περίπτωση που τελικά, όπως πλέον συζητείται έντονα, ο πρόεδρος της σούπερ ληγκ Γιάννης Μώραλης κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος. Ένα πρόσωπο αποδεκτό στην πόλη ο Μώραλης, γιος του μακαρίτη Πέτρου Μώραλη, από τα στελέχη του λεγόμενου «ιστορικού» ΠΑΣΟΚ και για ένα διάστημα υφυπουργού παιδείας.

Πράγματι θα είναι υποψήφιος ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Ετσι λέει ο ίδιος. Ή, μήπως παίζεται ένα παιχνίδι «αναμέτρησης», το οποίο δεν είναι ανάγκη να φθάσει μέχρι το γήπεδο της κάλπης;

Διαβάστε ακόμα:

Πήγε σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη