Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΘΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο δήμαρχος στον Πειραιά μετά τις εκλογές. Ο Μιχαλολιάκος ή, ο Μώραλης. Κανείς δεν το ξέρει. Το πράμα παίζεται τη δεύτερη Κυριακή, οπότε δεν υπάρχουν προγνωστικά. Ακόμα κι αν έχουν κλείσει οι συμφωνίες των δύο αντιπάλων με τους άλλους υποψήφιους.

Πόσο να ισχύει μια τέτοια συμφωνία; Αν, δηλαδή, ο Δρίτσας του Σύριζα δώσει το σύνθημα υπέρ του ενός ή, του άλλου, ο κόσμος θα ακολουθήσει; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Γινόντουσαν όταν το αριστερό κόμμα, η ΕΔΑ, το ΚΚΕ, έλεγχε ένα σκληρό πυρήνα 5-10% των οπαδών τους. Ο Σύριζα σήμερα είναι ένα φουσκωμένο μπαλόνι και όποιος να 'ναι μπαίνει, βγαίνει κάθε στιγμή. Είναι ένα κόμμα με ποσοστό μεγάλο, δηλαδή όχι ελεγχόμενο.

Άλλο θέλω να πω, όμως. Ναι μεν δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει στον Πειραιά, όμως ξέρεις ότι ο Μαρινάκης στα μήντια έχει πάρει τα σώβρακα του Μιχαλολιάκου. Και τα παντελόνια, τις τιράντες, τα μανικετόκουμπα. Τι πράμα είναι αυτό, ρε.

Δεν υπάρχει κάτι που να αναφέρεται στον Μιχαλολιάκο. Κανονική λογοκρισία. Μόνον Μαρινάκης και Μώραλης. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ρε, μια φωτογραφία σε κοτζάμ Μιχαλολιάκο δεν παίζει στα μεγάλα μήντια. Ούτε δείγμα. Απόλυτη εξαφάνιση.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η γκόμενα του Μανώλη Γλέζου