ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Mιχαλολιάκος και Μαρινάκης, οι δυο αντίπαλοι στον Πειραιά συμφωνούν για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής. Δεν το λένε, βέβαια. Ο καθένας στην πολιτική λέει ό,τι τον συμφέρει.

Παρένθεση. Τα γκάλοπ βγάζουν αουτ και με διαφορά τον Νικήτα Κακλαμάνη. Αυτός, όμως, λέει μπαίνω στο β΄ γύρο. Άλλο. Ο Αβραμόπουλος όταν από δεύτερος βρέθηκε τρίτος στα γκάλοπ, στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, μετά την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή, ήταν κατηγορηματικός. «Συνεχίζω μέχρι τέλους, εγώ θα είμαι ο πρόεδρος του κόμματος».

Τι έγινε; Την επόμενη κιόλας ημέρα μετά την κατηγορηματική του δήλωση ο Αβραμόπουλος αποσύρει την υποψηφιότητα του, συμμαχεί με τον δεύτερο Σαμαρά και εναντίον της πρώτης Ντόρας Μπακογιάννη.

Τα επιτελεία Μιχαλολιάκου – Μώραλη, λοιπόν, συμφωνούν ότι ο πρώτος θα είναι ο νικητής  με μικρή διαφορά στον πρώτο γύρο. Και τι πρόκειται να συμβεί τη δεύτερη Κυριακή; Στον Πειραιά είναι εγγεγραμμένοι 140.000 ψηφοφόροι, υπολογίζεται ότι δεν θα ψηφίσουν περισσότεροι από 85.000. Η πλευρά του Ολυμπιακού ποντάρει στον ...Ολυμπιακό. Στο μηχανισμό της ΠΑΕ. Δηλαδή;

Λόγω Ολυμπιακού θα ζητηθεί από τον κόσμο της ομάδας που δεν ψήφισε την πρώτη Κυριακή να πάει στην κάλπη. Αυτό, λένε, είναι ένα ατού που δεν το έχει η πλευρά Μιχαλολιάκου, αντίπαλου σκληροτράχηλου, που όμως στο β΄ γύρο θα χάσει με διαφορά κοιλιάς. Δεν κάνω πλάκα. Μαρινάκης και δήμαρχος έχουν τα ίδια κιλά, τα περισσότερα στην κοιλιά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης εξαφάνισε τον Μιχαλολιάκο