Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Το 'πε και... δεν το έκανε ο Μαρινάκης. Είδες πόσο εύκολα γίνεται κάποιος ασυνεπής όταν μπλέκεται με την πολιτική. Όταν, δηλαδή, ζητάει την ψήφο από τον κάθε. Η αγωνία να πιάσει τα ποσοστά που χρειάζεται ο υποψήφιος τον κάνει μια από τα ίδια.

Μάζεψε κόσμο ο εφοπλιστής στο Καραϊσκάκη πριν από λίγες μέρες, μέλη και μετόχους του Ολυμπιακού, και εκεί στο ρεστωράν του γηπέδου το ξεκαθάρισε στους Πειραιώτες ψηφοφόρους. Ναι, η μάζωξη ήταν μόνο για τους γάβρους Πειραιώτες, όχι φιλάθλους της ομάδας από άλλους δήμους.

“Δεν πρόκειται να ανακοινώσω κάποια μεγάλη μεταγραφή, πριν από τις εκλογές. Θα ήταν γελοίο κάτι τέτοιο...”. Αυτό είχε πει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πολύ σωστά. Θα ήταν πολύ φτηνό να το παίξει προεδράρα προκειμένου να δελεάσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Και χθες, το βαρύ πυροβολικό του ψηφοδελτίου Μώραλη, έκανε την τούμπα: “Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό. Θα πάρουμε κι άλλους τέσσερις παικταράδες. Θα παραμείνει ο Σαβιόλα”. Τι έγινε; Γιατί άλλαξε ρότα ο Μαρινάκης; Γιατί το 'παιξε πολιτικάντης, παλαιοκομματικός σαν τον αντίπαλο, τον Μιχαλολιάκο;

Τον πίεσαν τον φουκαρά τον Μαρινάκη. “Πρόεδρε, σπρώξε κι άλλο... Θα βελτιώσουμε τα ποσοστά μας αν μιλήσεις για μεταγραφές”. Τι να κάνει ο Μαρινάκης; Αφού οι μεταγραφές πουλάνε, φέρνουν ψήφους, λύγισε από τους γύρω του.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο κόλπο του Μαρινάκη